Annonce
Digeposten

Fitnesscenter har fået en tung start

Indehaver af det nye Rømø Fitness, Morten Grau, kan smile, selvom det nye center blev lukket ned på grund af corona efter kun et par uger. Han ser dog frem til, at der snart kan blive liv i lokalerne i Kongsmark igen. Foto: Betina Skjønnemand
Rømø Fitness slog dørene op den 1. marts i år. Den 13. marts lukkede dørene så igen på grund af corona. Men indehaver Morten Grau er positivt overrasket over modtagelsen på øen.
Annonce

Rømø: Det har været noget af en hård start for Rømø Fitness og indehaver Morten Grau.

Han har i omkring to år været på udkig efter de rette lokaler til, at han kunne starte et fitnesscenter på Rømø. I starten af året lykkedes det endelig, og han kunne flytte ind på Havnebyvej i Kongsmark. Startdatoen var sat til 1. marts, og det omkring 125 kvadratmeter store center slog da også dørene op som planlagt.

- Det gik rigtig fint. Der var stor opbakning fra de lokale, og der blev hurtigt en del medlemmer meldt ind. Det bekræfter mig i, at jeg har set rigtigt med at satse på et center her på Rømø, fortæller Morten Grau, der udover centeret på Rømø også har to fitnesscentre i Skærbæk og et i Tinglev.

Annonce

Måtte lukke ned

Men glæden varede ikke længe. Med den accellererende coronaepidemi, måtte han lukke centeret ned kun få uger efter, at dørene var slået op for første gang.

- Det var selvfølgelig en streg i regningen, men nu lader det til, at vi snart igen må åbne. Så jeg er fortrøstningsfuld, lyder det videre fra Morten Grau.

Han har flere idéer i støbeskeen. Blandt andet er han i gang med planer om at etablere mulighed for, at man kan træne udendørs.

- Det giver rigtig god mening. Særligt nu i de her tider. Men vi ligger jo et smukt sted, og mange vil gerne kunne træne udenfor, så jeg tror på, at der er muligheder, hvis man indretter sig på det.

Annonce

Tilbud til gæster

Morten Grau vil tiltrække dels lokale medlemmer, men han vil også give Rømøs mange feriegæster mulighed for at træne i centeret.

- Det var det, der var idéen. At feriegæsterne kunne købe adgang for en dag, en uge, eller hvor lang tid, de nu har brug for. Feriegæsterne kan så få en kode og selv lukke sig ind i centeret, forklarer Morten Grau.

Lige nu er der dog småt med både feriegæster og almindelige medlemmer, da centeret - og landegrænserne - stadig er lukket ned, men Morten Grau aner lys forude.

- Nu glæder jeg mig bare til at komme rigtigt i gang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Digeposten

Diamantbryllup

Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Nyt menighedsråd på plads

Annonce