Annonce
Digeposten

Forårsbebuder: 2000 lagde vejen forbi messen i Toftlund

De lokale frisører fra PARK-styling i Toftlund er med spejle og sakse rykket ind i hal 2, hvor der klippes hår til specielle messe-priser. Foto: Jacob Schultz
Fredagens udmelding fra statsministeren førte til krisemøde, men Lions i Toftlund besluttede alligevel at gennemføre forårsmessen. Messeudvalgets formand, Karl Henning Clausen, er glad for beslutningen, for 2000 besøgende lagde vejen forbi.
Annonce

TOFTLUND: Skal - skal ikke?

Det var det store spørgsmål fredag eftermiddag blandt Lions-folkene i Nørre Rangstrup. Skal vi gennemføre forårsmessen, eller skal vi, ovenpå statsministerens udmelding om at aflyse store arrangementer, sige fra for at begrænse risikoen for at sprede corona-smitten.

Lions valgte at gennemføre messen.

- Messeudvalgets begrundelse er, at vi jo ikke samler flere tusinde mennesker på én gang, men at der vil være en lind strøm af mennesker over de to dage, som messen afholdes, lød begrundelsen fra messeudvalgets formand, Karl Henning Clausen.

Søndag eftermiddag var han glad for beslutningen og fint tilfreds med fremmødet.

- Situationen taget i betragtning er jeg en glad mand. Lørdag havde vi 1000 besøgende, hvilket er på niveau med messen for to år siden. Søndag kom et tilsvarende antal, så vi lander på rundt regnet 2000. Det er lidt færre end for to år siden, men vi er godt tilfredse, lød meldingen fra Karl Henning Clausen.

Der er godt 70 udstillere fordelte sig over to haller i Toftlund. Foto: Jacob Schultz
Annonce

Løfte i flok

Borgmester Henrik Frandsen havde lørdag formiddag åbnet messen og her benyttet lejligheden til at udtrykke dyb respekt for den energi og det sammenhold i Toftlund, der har løftet Lions-messen. Ud over de godt 70 udstillere, der fordelte sig på 91 stande, bød de to messe-dage i Toftlundhallerne også på kulturelle indslag og mange konkurrencer.

Karl Henning Clausen beretter endvidere om, at der ikke kun var positive tilbagemeldinger fra publikum, men at også udstillerne har været meget glade for messen.

- Flere har allerede sagt, at de er med igen om to år, lyder det fra Lions-formanden.

Messen i 2022 er programsat til weekenden 5.-6. marts. Hallerne er allerede bestilt.

Lise og Morten Christiansen var taget fra Fanø til messen i Toftlund. Sundhedsstyrelsen opfordring til ikke at kysse og kramme tilsidesatte de ved flere lejligheder. Foto: Jacob Schultz
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Åben dag med masser af aktiviteter

Digeposten

Sommerkoncerterne er på plads

Annonce