Annonce
Digeposten

Forlænger aftale: FC Sydvest og Jes Bekke fortsætter parløbet

Cheftræner Jes Bekke, til højre, har nu forlænget aftalen med FC Sydvest - her ses han sammen med klubbens sportschef Allan Tornøe Andersen. Pressefoto

Tønder: Her op til forårssæsonen har FC Sydvest fået en af fremtidens brikker på plads. Klubben og træner Jes Bekke er således blevet enige om at forlænge parternes aftale, så den nu løber til udgangen af 2022.

Det glæder sportschef i FC Sydvest, Allan Tornøe Andersen.

- Jes har vist, at han er meget mere end en træner for FC Sydvest. Han har virkelig forstået at tage klubbens DNA ind, og er blevet en vigtig del af hele klubben, fortæller han i en udsendt pressemeddelelse.

Annonce

- Jes er en ung dygtig træner, og vi kan se, at han er god til både at udvikle de unge talenter samt sørge for en rigtig god mandskabspleje. Vi er derfor rigtig glade for at have sikret os ham de kommende to år, fortsætter han.


Jes er en ung dygtig træner, og vi kan se, at han er god til både at udvikle de unge talenter samt sørge for en rigtig god mandskabspleje.

Allan Tornøe Andersen, Sportschef FC Sydvest


Med forlængelsen kan Jes Bekke nu fortsætte arbejdet i klubben.

- For mig var det en utrolig nem beslutning at forlænge aftalen, da jeg synes, at vi har gang i noget rigtig spændende her i FC Sydvest 05 Tønder. Jeg befinder mig fantastisk her, og klubben rykker sig virkeligt både inden og udenfor banen, fortæller han i pressemeddelelsen.

FC Sydvest spiller årets første kamp i 2. division lørdag den 6. marts mod Thisted.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce