Annonce
Digeposten

Forskud på Fastelavnsløjerne

Udklædningerne var kreative og sjove. Privatfoto

Øster Højst skole tog forskud på fastelavnsfestlighederne og sendte deres elever på vinterferie med festklædt hyggestemning.

Øster Højst: Eleverne gik på vinterferie fredag i forrige uge og dagen startede med 2 skemalagte undervisningstimer hvorefter resten af dagen stod i udklædningens- og fastelavnens tegn. Det er den årlige tilbagevendende begivenhed, som alle på skolen ser frem til at være fælles om. Både ansatte, altså lærere og pedel, og eleverne fra 0.-6. klasse er klædt ud og de forældre der måtte have tid til det, er ligeledes indbudt til arrangementet.

Og fordi det er noget hele skolen er en del af, så vil kreativiteten ingen ende tage. Der er alt fra de mere traditionelle prisesser og ninjaer til skraldespande, cupcakes, dyr og mm..

Traditionen på skolen byder at hver klasse præsenteres for de øvrige elever, så man kan se de smukke udklædninger. Derefter bliver der slået til tønder efter hvilket klassetrin man er på og der findes både kattekonge og dronninger i hver kategori. Der bliver ligeledes leget forskellige fælleslege, som elevrådet er primus motor for og som alle elever er en del af.

Derefter spises der fastelavnsboller og så afsluttes dagen med en spændende diplomuddeling, hvor der bl.a. kåres: Den mest kreative, den uhyggeligste, den sjoveste, den sødeste, det bedste par og årets udklædning.

Herefter går turen tilbage til klasserne, hvor der takkes af og ønskes en god vinterferie.

Alle er jo vilde med guldbamser fra haribo. Privatfoto
Fantasien havde fået fuld skrue og mange kostymer i Øster Højst var hjemmelavede. Privatfoto
En supercool Skraldespand. Privatfoto
Annonce
Annonce
Digeposten

Genforeningsprojekt får donation

Annonce
Annonce
Digeposten

Diamantbryllup

Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Vokseværk hos lokal virksomhed

Annonce