Annonce
Digeposten

Frisør rykker midlertidigt ind i flaskeautomaten

Edith Lund Linding er medejer af PARK-konceptet, og hun har ansvaret for i alt fem frisørsaloner. Foto: Michael Ehrhorn
Frisørsalonen PARK By madeby.holt i Toftlund kan glæde sig til en splinterny salon, der ventes klar om et års tid. Imens er man rykket ind i lidt alternative omgivelser.
Annonce

TOFTLUND: Rundt omkring lokalt findes der et hav af frisørsaloner. Nogle har adresser i erhvervsejendomme, andre på hjemmeadresser. Der er dog næppe mange, der har en adresse i stil med den, PARK By madeby.holt i Toftlund lige nu byder inden for på.

Den populære frisør har nemlig indrettet sig i midlertidige lokaler ved Super Brugsen i Toftlund. I flaskeautomaten!

Helt fysisk skal man ind i flaske-rummet, hvor der så er en dør ind til et baglokale, der er blevet indrettet til en flot frisørsalon.

Herfra kan PARK By madeby.holt vente på en splinterny salon, der om et års tid gerne skal skyde op i en ny længe, der skal bygges på den eksisterende SuperBrugsen.

- Jeg har haft salon her i Toftlund i fem år, og der har faktisk været snak om projektet lige siden. Det har været lidt af et drømmescenarie, men nu er det nu, siger Edith Lund Linding, der er medejer af PARK-konceptet og som har ansvaret for Toftlund-salonen.

Annonce

Taget godt imod

At PARK-salonen er rykket ind i de midlertidige lokaler i flaskerummet er et resultat af, at den tidligere salon skal rives ned og bygges op på ny med dyrlæge og fysioterapeut.

Håndværkerne er allerede i gang, og flytningen til de midlertidige lokaler er derfor gået stærkt for Edith Lund Linding.

- Vi havde snakket om andre bygninger eller alternativt vores salon i Arrild, men vi ville gerne blive ved SuperBrugsen. Frygten var, at vi med et nyt sted kunne tabe en del kunder. Så blev flaskeautomaten foreslået, og i starten havde jeg da mine betænkninger og var skeptisk. Det er dog blevet så flot, fortæller hun.

For at komme ind i den midlertidige salon skal man igennem flaskerummet ved SuperBrugsen i Toftlund. Foto: Michael Ehrhorn

Og selvom man som besøgende lige skal finde ud af, at man rent faktisk skal ind i flaskerummet, er skiftet blevet godt modtaget.

- Det er stadig meget nyt, men jeg har kun hørt positivt. Vi skal dog lige have lidt skilte ud, mens vi også har lavet en video til kunderne, smiler Edith Lund Linding.

Annonce

Stort løft

Hos PARK-salonen kan man fint leve med den lidt alternative placering gennem noget tid. Det der er i vente skaber nemlig julelys i øjnene på Edith Lund Linding.


Vi har altid haft en eksklusiv salon, og nu bliver det bare endnu mere lækkert.

Edith Lund Linding, medejer af PARK-konceptet


Den nye længe på Super Brugsen skal bane vejen for indbydende frisør-lokaler med nyt indgangsparti, mens der også skal være en bank. Sammen med brugsen og de øvrige forretninger bliver området dermed et attraktivt samlingssted i Toftlund.

- Der er så mange handlende her, og vi bliver i den grad synlige, lyder det fra ejeren.

Edith Lund Linding glæder sig da også i den grad til at de nye faciliteter kan tages i brug.

- Helt vildt! Jeg har selv været med til at tegne de nye lokaler, og jeg er allerede begyndt så småt at købe ind. De kan bare se at få det klar nu, for vi glæder os helt vildt. Vi har altid haft en eksklusiv salon, og nu bliver det bare endnu mere lækkert, slutter hun.

PARK-kæden

Frisør-konceptet PARK er frisørsaloner med stort fokus på bæredygtighed.

Blandt andet får kunderne penge tilbage, hvis de kommer tilbage med emballage efter køb og brug.

Edith Lund Linding er medejer af Park og er i spidsen for fem saloner.

Ifølge hende er PARK en af de første frisør-initiativer med så stort fokus på bæredygtighed.

Annonce
Annonce
Digeposten

Nu skal der pustes mere liv i Visby

Annonce
Annonce
Digeposten

i30 til under 200.000 kroner

Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Klumme: Prøv det nu af

Digeposten

Alzheimerforeningen mangler indsamlere

Digeposten

Kaffe, kage, Sol og Strand i Ballum

Annonce