Annonce
Digeposten

Gode råd mod netsvindel gav pote for skoleklasse i Toftlund

Eleverne i 7. klasse på Toftlund Distriktsskole kan nu glæde sig over, at de har 5000 kroner til en hyggelig aktivitet for klassen. Pengene har de fået, fordi de vandt en video-konkurrence om sikker nethandel, som Syd- og Sønderjyllands Politis Forebyggelsessektion havde udskrevet. Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi. 
7. årgang på Toftlund Distriktsskole vinder videokonkurrence om sikker handel på nettet. Udover æren kan klassen glæde sig over en check på 5000 kroner til fornøjelser.
Annonce

Toftlund: 7. årgang på Toftlund Distriktsskole blev torsdag hyldet af Syd- og Sønderjyllands Politi, som kunne fortælle, at klassen havde leveret det bedste bud på en video om, hvordan man handler sikkert på nettet.

Syd- og Sønderjyllands Politis Forebyggelsessektion inviterede tidligere i år alle kredsens uddannelsesinstitutioner og de ældste elever i folkeskolen til at være med i konkurrencen.

11 klasser havde taget udfordringen op, og har indsendt en video omkring sikker handel på nettet, og her var Toftlund Distriktsskoles video altså bedst.

- Vi havde selvfølgelig håbet på, at flere havde deltaget i konkurrencen, men vi er til gengæld rigtig glade for de videoer, vi har fået. Det er et rigtig vigtigt budskab. Vi har lige haft Black Friday, og i julen handler rigtig mange også på nettet, så der er alt mulig grund til at bruge sin sunde fornuft og holde sig til anbefalingerne, lyder det fra politiinspektør Christian Østergaard.


Det er et rigtig vigtigt budskab. Vi har lige haft Black Friday, og i julen handler rigtig mange også på nettet, så der er alt mulig grund til at bruge sin sunde fornuft og holde sig til anbefalingerne.

Christian Østergaard, politiinspektør


Annonce

Tre gode råd

Klassens video indeholder tre nyttige budskaber: Nemlig, at man altid skal spørge en voksen om råd og hjælp ved køb af ting på nettet, at man aldrig skal overføre penge til en tredjemands mobilepay, og at man altid skal møde køber/sælger fysisk.

I forbindelse med konkurrencen har eleverne i undervisningen arbejdet med sikker adfærd, når man køber varer fra private på internettets store loppemarkeder.

Præmien på de 5.000 kroner, som politikredsen har sponsoreret, er øremærket til hyggelige aktiviteter for klassen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Digeposten

Diamantbryllup

Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Nyt menighedsråd på plads

Annonce