Annonce
Digeposten

Højt til himlen holdt informationsmøde

Formand for Højt til himlen, Henrik Dahlmann, forklarer om årets egnsspil til de omkring 80 fremmødte i Ballum Multihus.Foto: Hans Chr. Gabelgaard

Planlægningen af den 14. forestilling af egnsspillene "Højt til himlen" gik i gang søndag ved Ballum Multihus.

Annonce

Ballum: Omkring 80 mødte op søndag eftermiddag i Ballum Multihus, da teaterprojektet Højt til himlen holdt informationsmøde omkring årets forestilling, Sorgagre.

Forestillingen bliver den 14. i rækken, men selvom egnsspil altså ikke er en ny opfindelse i Ballum, så er der alligevel et par nye ting ved årets forestilling.

Først og fremmest er dette års egnsspil det første nogensinde, der kan skrive en professionel skuespiller på rollelisten. Bodil Jørgensen har nemlig sagt ja til at spille hovedrollen i Sorgagre.

Dernæst er også tidspunktet for premieren ny. Normalt spilles der egnsspil i juni i Ballum, men i år er de seks forestillinger af Sorgagre flyttet til september måned. Og med god grund.

- For det første har vi jo brug for en kornmark, og de er svære at finde i juni måned. Desuden passede det også bedre i Bodil Jørgensens kalender, forklarer formand Henrik Dahlmann.

Var man forhindret i at møde op til informationsmødet, kan man endnu nå at melde sig til. Man skal blot rette henvendelse til Henrik Dahlmann.

Manuskriptet til Sorgagre er skrevet af Sten Kaalø, og årets instruktør er Kristian Hald.

Annonce
Annonce
Digeposten

Nu skal der pustes mere liv i Visby

Annonce
Annonce
Digeposten

i30 til under 200.000 kroner

Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Klumme: Prøv det nu af

Digeposten

Kaffe, kage, Sol og Strand i Ballum

Digeposten

Alzheimerforeningen mangler indsamlere

Annonce