Annonce
Digeposten

Har alt for travlt: Jimmi under ikke sig selv at fejre rund fødselsdag og jubilæum

Regionschef ved udlejningsbureauet Sol og Strand, Jimmi Nielsen, fylder lørdag 50 år. Senere på sommeren har han også 20-års jubilæum hos udlejningsbureauet. Foto: Sol og Strand
For Jimmi Nielsen byder første halvår i år på to store begivenheder – 6. marts fylder han 50 år, og 1. juni kan regionschefen fejre 20-års jubilæum hos Sol og Strand Feriehusudlejning A/S. Om han under sig selv tid til at fejre de to mærkedage er tvivlsomt.

SKÆRBÆK/RØMØ: Lørdag fylder regionschef ved Sol og Strand Feriehusudlejning, Jimmi Nielsen, 50 år.

Jimmi Nielsen er født i Ballum, og har boet hele sit liv i Sønderjylland – i dag bor han og hustruen, Annemette, i Skærbæk.

Lørdagens fødselar har en særlig kærlighed til det sønderjyske område, og derfor har det heller aldrig været på tale, at familien, der tæller i alt fire børn i alderen 18-29 år, skulle bosætte sig andre steder, fremgår det af en pressemeddelelse udsendt af Sol og Strand.

Annonce

- Jeg nyder den fred og ro, der hersker her - vi er omgivet af dejlig natur, skov og strand og skønne mennesker, siger Jimmi Nielsen, der dog en gang om året forlader Sønderjylland, når han i løbet af ferien udskifter Skærbæk med Mexico og Zihuatanejo. Zihuatanejo har de seneste 13 år været fast omdrejningspunkt for familien - primært for at fiske.

Kigger aldrig på uret

Jimmi Nielsen er kendt for at knokle dag og nat – men han gør det gerne. Derfor er det heller ikke sikkert, at han under en fejring af sig selv.


Jeg nyder den fred og ro, der hersker her - vi er omgivet af dejlig natur, skov og strand og skønne mennesker.

Jimmi Nielsen, fødselar og regionschef, Sol og Strand,


- For mig er arbejdet en livsstil, og jeg kigger aldrig på uret – jeg sætter pris på alsidigheden i jobbet, og jeg har ikke haft en eneste dag, hvor jeg er kørt over dæmningen til kontoret på Rømø og været ked af at komme på job. For mig er det – efter 20 år - et privilegie at kunne sige sådan, siger han i pressemeddelelsen.

Jimmi Nielsen ved afsløringen af det nye kontor i fødebyen Ballum sidste sensommer. På billedet ses han med bygningens ejer, Thorkild Lorensen. Arkivfoto: Sol og Strand

Jimmi Nielsen stiftede bekendtskab med feriehusudlejningsbranchen, da han fik ansættelse som servicetekniker hos Rømø Holidays/Sol og Strand Rømø sideløbende med sit job på Velux i Skærbæk. På det tidspunkt havde han fokus på at tjene penge til familien, og jobbet hos Velux kunne snildt forenes med jobbet som servicetekniker i weekenderne, så den mulighed greb han, fortæller Jimmi Nielsen.

Annonce

Tekniker blev regionschef

Det stod dog hurtigt klart for Jimmi Nielsen, at udlejningsbranchen trak mere end produktion af vinduer. Da han var i besiddelse af både evner og kompetencer, blev han fastansat som servicetekniker. Siden blev han bureauchef hos Sol og Strand Rømø. I dag er han regionschef med det overordnede ansvar for i alt fem lokale bureauer i det sønder- og vestjyske, og desuden er han rådgiver for nye og eksisterende sommerhusudlejere.

For mange af os giver et halvt århundrede og et jubilæum anledning til refleksion over fremtiden, men for Jimmi Nielsen er der dog ikke umiddelbart store forandringer undervejs.

- Det giver ro på bagsmækken at vide, at virksomheden er fondsejet, og derfor ikke pludselig risikerer at blive opkøbt af en kapitalfond. Derfor vil vi forblive et lokalt forankret bureau, der skaber værdi ikke alene for vore sommerhusejere og feriegæster men også for velgørende organisationer og lokale projekter. Det er en god fornemmelse, siger Jimmi Nielsen i meddelelsen.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce