Annonce
Digeposten

Havnens Fristelser

En flok havnedrenge har fundet sammen om at spille sømandsmusik og de gør det mest for sjovt, selvom de bestemt tager musikken alvorligt. Privatfoto.

De lokale Ronnie-boys har ændret lidt i sammensætningen og har fundet en ny vej, som man kan opleve til Danmark dejligst i Brøns den 28. juli 2018 på lille scene.

Annonce

Brøns: Det hele startede med en idé om at ville mere musik og nå mere ud og efter de første indledende snakke til en lille lokal musikfest i Brøns sidste sommer, fandt Ronni Pedersen, Michael Pedersen, Emil Vind, Jacob Leth, Marcel og FiskerThomas sammen til et nyt orkester. Havnens Fristelser.

Havnens fristelser spiller sømandsmusik og det gør de fordi de gerne vil underholde publikum.- Vi kan mærke at der ikke er så mange der spiller sømandsmusik mere og vi ved at det er noget publikum kan lide, så det er den gerne vi vil. Sømandsmusik er jo for alle og vi er en flok uartige drenge der gerne vil have det sjovt, siger Ronni om Havnens Fristelser.De seks musikere har fundet sammen i konstellationen, fordi de vil mere med musikken end de har gjort før og de glæder sig til at præsentere det nye koncept i Brøns til Danmark Dejligst, for det her er noget der gerne må vokse og blive større.Repertoiret er blandet, men klassikere som "Susanne, Birgitte og Anne" og " Når en sailer går i land" er i hvert fald med, og så øver bandet også på en række egne nye fortolkninger.Bandmedlemmerne er i gennemsnit omkring de 30 år og kalder sig stadig for gadedrenge eller havnedrenge.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Sommerkoncerterne er på plads

Annonce