Annonce
Digeposten

Hjem til gården

Signe og Dagmar Clausen er to af de tre søstre, som sammen med to mænd står bag Øko Life Camp. Arkivfoto

Visby / Århus: De bor alle fem i Århus, hvor de er i gang med uddannelse og studier. Tre af dem er søstre, og de er vokset op på Trøjborg Hovedgård, så da de for to år siden fik idéen til det, der blev til Øko Life Camp, så var det naturligt at forlægge campen til søstrenes fædrene gård i det sydvestligste Sønderjylland.

- Vi gør det fordi vi har selv haft god barndom på landet. Og vi har selv været på camps - og det var fantastisk. Det vil vi gerne give videre til andre, siger Dagmar Clausen, en af de fem arrangører, og samtidig en af døtrene fra Trøjborg Hovedgård.

Hun læser bachelor i idræt på Århus Universitet, mens de andre arrangører enten er i færd med at uddanne sig til eller er færdig med uddannelser som pædagog, biologi eller en kandidatgrad i idræt og sundhed.

- Det er ret naturligt, vi fik idéen, for vi kan lide at arbejde med mennesker. Det er ikke fordi vi skal bruge det senere, tilføjer Dagmar Clausen.

Mange af aktiviterne på Øko Life Camp foregår på eller omkring Trøjborg Hovedgård, men der bliver også udflugter i omegnen.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Tre tips til den giftfri have

Mest læste

Seneste nyt

Digeposten

Kære læser: To bliver til én

Annonce