Annonce
Digeposten

I Bredebro er man i julen frækkere end i andre byer

I Bredebro er man glade for erotiske julekalendere. Så glade at byen er det sted i Danmark, hvor fleste målt per indbygger har købt en julekalender fra den erotiske webshop, Sinful. Pressefoto
I Bredebro er de glade for frække julekalendere. Så glade, at byen ligger på førstepladsen over steder, hvor flest per indbygger har købt en erotisk julekalender. Det viser tal fra den erotiske webshop, Sinful.
Annonce

Bredebro: Der har gennem flere år været en stigende interesse for pakkekalendere til voksne, og den tendens ser kun ud til at fortsætte. I dag kan man købe en julekalender, der indeholder alt fra parfume eller makeup til eksklusiv chokolade og spiritus. Der er dog også andre julekalendere, der, særligt i Bredebro, er stor interesse for - nemlig de mere erotiske af slagsen.

Hos den erotiske webshop Sinful har de bemærket en stigende interesse hos de mange voksne, der ønsker en lidt frækkere december. I midten af november havde Sinful solgt 137 procent flere erotiske julekalendere i forhold til samme tidspunkt i 2018.

Den største procentmæssige stigning i salg af de frække julekalendere ses i Bredebro, der alene har en stigning på hele 1500 procent i forhold til sidste år. Bredebro er også den by, hvor der er blevet købt det højeste antal julekalendere, hvis man måler på flest indkøb per indbygger. 1,1 procent med postnummeret 6261 har købt en kalender fra Sinful.

Annonce

Fokus på parforhold

En julekalender med 24 erotiske overraskelser kan bidrage positivt til både parforholdet og sexlivet i en kold december. Det mener sexolog og parterapeut Maj Wismann, der fortæller om de fordele, der kan følge med en fræk julekalender til voksne:

- En erotisk julekalender indeholder noget nyt og anderledes, og det er en sød og sjov måde at fokusere på parforholdet og sexlivet i den ellers så travle julemåned. Hvis begge parter er med på idéen, kan det give et fællesskab, som kærlighedsmæssigt knytter parrene tættere sammen. Seksuelt kan man også opleve, at man får nogle nye erfaringer og nogle gode snakke, fortæller hun i en pressemeddelelse.

Alle tal er udregnet på baggrund af ordrer fra den 1. oktober til og med den 17. november fra henholdsvis 2018 og 2019. Byer med under 1000 indbyggere er ikke medregnet for at sikre kundernes anonymitet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Sommerkoncerterne er på plads

Digeposten

Per giver en hånd med lokalt

Annonce