Annonce
Læserbrev

Is-konkurrence: Café Fru Dax løb med sejren

Danmarks bedste ishus ligger på Rømø. Det står klart, efter Café Fru Dax tirsdag middag blev udnævnt som årets vinder af Opdag Danmarks afstemning. Over 3000 har stemt på ishuset på Rømø.

RØMØ: 3047 stemmer har talt deres eget, tydelige sprog. Café Fru Dax fra Rømø blev tirsdag kåret som vinder af Opdag Danmarks konkurrence' Danmarks bedste ishus 2019'. I fjor blev konkurrencen med over 100 deltagere en så stor succes, at Opdag Danmark denne gang begyndte med en række regionale finaler.

Som vinder i Sydjylland gik Café Fru Dax videre til landsfinalen, og det er denne, som nu er blevet afgjort efter en afstemning. Nyheden om den landsdækkende sejr har selvsagt skabt stor glæde på Rømø, hvor sejren bliver fejret, forklarer indehaver Maria Degn Clausen:

- Det er helt vildt. Det er mega fedt at vinde konkurrencen. Jeg troede længe, at vi ville blive slået af Isvaflen (ishus i Ribe, red.), for de lå godt til i afstemningen. Men det var som om vi fik en del stemmer til sidst, og det var nok til at vinde, siger hun.

Triumf på hjemmebagte vafler

Afstemningen er blevet afgjort på Opdag Danmarks hjemmeside, hvor man i den senere tid har kunnet stemme på sit favorithus.

Hvad der har gjort udslaget - udover tilfredse gæster - har Maria Degn Clausen ikke en entydig forklaring på - men hun håber, at alles fokus på kvaliteten hos Café Fru Dax har været afgørende:

- Jeg tror, det betyder meget, at vi gør noget ud af produktet. Vi laver mange ting selv, for eksempel bager vi selv vaflerne, som også har vores logo på. Guf laver vi selv og så videre, så jeg håber det her med kvaliteten, mængder og ikke mindst god service har afgjort det til vores fordel, afrunder hun.

Maria Degn Clausen troede ikke selv det kunne lade sig gøre - men det lykkedes. Café Fru Dax har med over 3000 stemmer vundet titlen som 'Danmarks bedste ishus 2019' - en konkurrence, som drives af Opdag Danmark. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
Annonce

Mest læste

Annonce
Digeposten

Ægteparret Skøtts livsværk forlænges: Søn overtager begravelsesforretning

Annonce

Seneste nyt

Annonce
Digeposten

Sportsforening sagde farvel til flere hundrede medlemmer

Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Nu skal der leges igennem: Toftlund Hallerne udvider konceptet

Digeposten

Satser på grønt lys: Toftlund Motorfest sætter turbo på planlægningen

Mest læste

Seneste nyt

Ugeavisen Tønder

Kom og få en snak om din nye avis

Digeposten

Mod strømmen: Lokal klub har fået flere medlemmer under corona-krisen

Digeposten

Medlemstilbagegang: Kommunen er dykket ned i tallene

Digeposten

Rock i Randerup: Kendte navne varmer op for de ukendte

Annonce