Annonce
Digeposten

Janes Cover

Jane Mølgaard fra Birkelev har debut til Danmark Dejligst. Hun har altid sunget, men hun optræder for første gang foran publikum den søndag! Privatfoto.

Jane Mølgaard fra Birkelev er opvokset med musikalske forældre og alligevel skulle hun fylde 35, før hun til Danmark Dejligst, har debut på en scene.

Annonce

Brøns: Når man har en far der ere lydmand og en mor der spiller dansktop, ligger det lidt i kortene at man skal være noget ved musikken. Men Jane Mølgaard har alligevel ventet til hun blev 35 år, før hun den 28. juli springer ud som sangerinde og hun er spændt.

- Det er da lidt spændende at se hvad publikum mener og hvordan de reagerer, men jeg glæder mig da, siger Jane Mølgaard, der til Danmark Dejligst vil optræde med 90 musik og softrock. Der kommer ingen tyggegummi-bobbel-pop fra Janes Cover, men man kan glæde sig til mange store 90er hits.

Jane Mølgaard fortæller at hun da egentlig har fået musikken ind med modermælken, men hun har mange andre interesser og derfor er det altså først nu hun har taget imod sit første bestilte job. Ud over musik, er hun også gamer og stensliber.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Sommerkoncerterne er på plads

Annonce