Annonce
Digeposten

Jenni hyldes for sit engagement med flidspokal

Jenni Bladt har været aktiv omkring Skærbæk Ungdomsboldklub i knapt 20 år trods en alder af bare 38. Foto: Michael Ehrhorn
38-årige Jenni Bladt har brugt en stor del af sit liv i Skærbæk Ungdomsboldklub, og de mange timer her er ikke gået ubemærket hen.
Annonce

Skærbæk: På forhånd lignede det ikke nogen specielt utraditionel omgang, da 38-årige Jenni Bladt forleden troppede op til trænermøde i Skærbæk Ungdomsboldklub. Mødet lignede det samme, som den slags nu plejer, og heller ikke på forhånd havde hun fået indikationer på, at netop dette møde ville blive helt særligt for hende.

Det blev det dog i den grad, da formand Holger Lassen pludselig tonede frem med en pokal. Flidspokalen.

- Formanden sagde, at han havde fået lov at uddele den til en, der var til stede ved mødet. Så blev der helt stille. Jeg blev kaldt op, og det havde jeg virkelig ikke regnet med. Jeg vidste ikke en gang, at pokalen eksisterede, siger Jenni Bladt.

Annonce

Gode stunder

Jenni Bladt har været aktiv omkring Skærbæk Ungdomsboldklub i næsten 20 år. Det selvom fødselsattesten kun har rundet 38 somre.


Man har så mange gode stunder med børnene, og har man en træls dag, så bliver det alligevel en god dag, når man har været herude.

Jenni Bladt, fodboldtræner


Arbejdet med at træne de unge fodbold-spirer er blevet noget af en livsstil, og for hovedpersonen betyder det meget, at arbejdet påskønnes.

- Jeg er da rigtig glad for, at der er blevet lagt mærke til mig, og at man yder noget, der bliver værdsat, understreger hun.

Jenni Bladt blev træner for klubben efter som ung at være vendt hjem fra efterskole. Her manglede der en træner, og hun sagde ja.

Hvad der skulle have været en tidsbegrænset omgang endte med at blive en livsstil.

- Jeg blev fuldstændig bidt af det, og så fortsatte jeg. Man har så mange gode stunder med børnene, og har man en træls dag, så bliver det alligevel en god dag, når man har været herude, udtaler Jenni Bladt.

Annonce

Genfandt glæden

Selvom det er dejligt at arbejde med de unge, kan man godt blive mæt, selvom man er en ægte ildsjæl. Jenni Bladt har da også forsøgt at stoppe i en periode, men det blev en kort fornøjelse.

- Jeg begyndte hurtigt at mangle det igen. Desuden ødelagde jeg mit korsbånd, og så kunne jeg ikke selv være så aktiv. Der havde jeg virkelig brug for det sociale herude, fortæller hun.

Glæden er genfundet, arbejdet med børnene er sjovt, og der er ikke nogen slutdato på trænerkarrieren.

- Børnene bliver så glade for, at man vil hjælpe dem. Bare det at de giver en et kram er fantastisk, og det sociale fylder meget her i klubben, slutter Jenni Bladt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

40 års jubilæum og fortjenstmedalje

Digeposten

Nyt menighedsråd på plads

Digeposten

25 års jubilæum

Digeposten

12 biler fik Det gyldne Rat

Digeposten

Lions igen på banen med julelotteri

Digeposten

Den sønderjyske Almanak er på gaden

Digeposten

Hent passet udenfor åbningstiden

Annonce