Annonce
Digeposten

Jes har sagt yes: Nu er Lø-Ma solgt til en 32-årig køber

Jes Matzen fyldte 70 år sidste år. Nu har han solgt Lø-Ma, som har været hans hjertebarn i 44 år - heraf de sidste 35 år som ejer. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Jes G. Matzen har solgt Lø-Ma i Løgumkloster til den 32-årige Mogens Poulsen fra Bredebro.

LØGUMKLOSTER: 71-årige Jes G. Matzen har solgt Lø-Ma i Løgumkloster.

Virksomheden - hvor der i dag sælges alt, der hører til i en maskinhandel og et byggemarked som søm, skruer, maling og træ - er solgt med virkning fra den 1. april.

Handlen gik i gennem i sidste uge, da de sidste papirer blev underskrevet af de to parter, Jes G. Matzen som sælger, og Mogens Poulsen som køber.

32-årige Mogens Poulsen kommer fra Bredebro-området, hvor han i dag driver M. Poulsen Maskinservice.

Jes G. Matzen er uddannet landbrugs- og maskinmekaniker hos Lützen Jejsing, og startede som forretningsfører af virksomhedens afdeling i Løgumkloster, da den i 1975 blev købt af August Feddersen. Dengang - som i dag - blev der solgt landbrugsmaskiner i virksomheden, der efter August Feddersens overtagelse fik navnet Lø-Ma - Løgumkloster Maskinforretning.

I 1985 flyttede Lø-Ma om på den nuværende beliggenhed på Jørgensgaardvej. Året efter overtog Jes G. Matzen samtlige virksomhedens anparter.

I mange år gik det godt for landbruget, for Lø-Ma og for Jes G. Matzen. Frem til slutningen af 1990'erne gik det bare fremad, og arbejdsstyrken nåede op på 20 ansatte.

Men som bekendt kan det være lidt af en rutsjebaneoplevelse at arbejde i landbruget. Derfor begyndte Jes G. Matzen løbende at tilpasse virksomheden til de nye tider. Det nye fokus kom til at ligge på egnens industrivirksomheder, og der blev løbende udvidet på adressen tre gange. Senest i 2008, hvor den eksisterende butik fik tilføjet 1300 nye kvadratmeter.

Lø-Ma har i dag 11 ansatte, og de fortsætter alle under den nye leder, oplyser Mogens Poulsen.

Annonce
Annonce
Digeposten

Genforeningsprojekt får donation

Annonce
Annonce
Digeposten

Diamantbryllup

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce