Annonce
Digeposten

Journalister blev forkælet

Østerssafari på Rømø. Arkivfoto: Timo Battefeld
Annonce

Tønder: Tønder og Rømø har de seneste dage haft besøg af udenlandske journalister, der skriver for nogle af Storbritannien og USA’s mest anerkendte aviser og internationale medier som rejseguiden Lonely Planet, National Geographic, BBC og Singapore Airlines.

Iført gummistøvler blev de fornemme gæster blandt andet sendt på østerssafari, hvor der blev plukket løs af nogle af de 72.000 tons invasive østers i Vadehavet. En safari der foregik under kyndig vejledning af ejeren af Sort Safari, Iver Gram.

Journalisterne lagde også hovedet bagover, da de besøgte det smukke Schackenborg Slot og nød et glas champagne i slotsgården. Turen sluttede med middag og overnatning på Hostrups Hotel i Tønder, hvor køkkenchefen Steffen Snitgaard serverede lammekød fra marsken og den østersret, som indbragte ham en flot 3. plads ved konkurrencen Årets Østerskok ved Danmarks Østersfestival sidste år.

Konklusionen fra den udenlandske presse var ikke til at tage fejl af: Topklasse lød dommen over Tønder Kommune og ikke mindst besøget på Rømø.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Foredrag på kirkemusikskolen

Digeposten

Lav flotte græskar på Postgaarden

Digeposten

FC Sydvest lejer Superliga-talenter

Digeposten

Der er fransk på toppen i Danmark

Digeposten

Dacia sænker pris på Dokker og Duster

Digeposten

10 facts om Fodbold for hjertet

Annonce