Annonce
Digeposten

KÆMPE BILLEDGALLERI: Skærbæk byfest 2017

Sol, sommer, glade gæster, masser af underholdning, god musik - alle ingredienser til en vellykket byfest 2017 i Skærbæk

Efter en veloverstået forlænget weekend kan byfestkomiteen se tilbage på en god og velafviklet byfest .

Byfestkomiteen havde i år lavet et par ændringer til programmet - som der blev taget godt i mod.

Blandt andet startede byfesten en dag senere - temafesten om fredagen var udgået til fordel for gadefodbold. Sejrsfesten kunne dog fortsætte i det store festtelt Valhalla.

Lørdag var der masser af underholdning i Storegade inden årets Open Air blev skudt i gang kl 13.30 - Rene Andersen fra byfestkomiteen fortæller, at der var cirka 1000 publikummer inde på koncertpladsen. Ikke så mange som der tidligere har været - men udbuddet af musik rundt omkring bliver bare større for hvert år så konkurrencen er hård for at tiltrække publikum.

Der var i år også mulighed - faktisk som det første sted uden for Århus og København at blive castet til X-Factor. Og der var flere der prøvede lykken - så hvem ved- måske kommer der næste vinder af X-Factor fra Skærbæk-området?

Søndagen fortsatte med ringridning, børneunderholdning og et veltilrettelagt og underholdende "Spiel ohne Grenzen" med masser af publikum.

Så sent søndag eftermiddag kunne byfestkomiteen se tilbage på nogle vellykkede dage - nu mangler der kun af få gjort regnskabet op for at se om der ikke kunne blive et lille overskud ud af de mange anstrengelser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Tre tips til den giftfri have

Digeposten

Genforeningsprojekt får donation

Digeposten

Kære læser: To bliver til én

Annonce