Annonce
Digeposten

Kaffe, kage, Sol og Strand i Ballum

Turistchef Kenneth Madsen kan glæde sig over en turistmæssig god sæson – her er han sammen med regionschef fra Sol og Strand, Jimmi Nielsen. Pressefoto
Sol og Strand Feriehusudlejning slog dørene op til det nye kontor i Ballum.
Annonce

Ballum: Der blev disket op med hjemmebagt kringle, wienerbrød, brødtort og kaffe, da Sol og Strand Rømø forleden slog dørene op til deres nye kontor i Ballum. Selv om vejret ikke viste sig sin bedste side, var smilene brede hos Sol og Strand-medarbejderne, da de bød velkommen til de omkring 50 gæster, der var mødt op i dagens anledning.

-Vi har set frem til denne dag, og vi er glade for, at såvel borgere fra byen og sommerhusejere er mødt op for at hilse på, siger regionschef Jimmi Nielsen i en udsendt pressemeddelelse.


Vi har længe haft et ønske om at komme tættere på de mange sommerhusejere, vi har her i området.

Jimmi Nielsen, regionschef


Sol og Strand Feriehusudlejning Rømø udlejer omkring 100 sommerhuse i Ballum og Højer-området, og derfor har regionschef Jimmi Nielsen længe været på udkig efter et velegnet sted at etablere kontor.

- Vi har længe haft et ønske om at komme tættere på de mange sommerhusejere, vi har her i området og tilsvarende være bedre i stand til at servicere det stigende antal feriegæster, der booker sommerhus i Ballum og Højer, fortæller han i pressemeddelelsen.

Turistchefen i Tønder Kommune, Kenneth Madsen, var blandt gæsterne, og han glæder sig over, at Sol og Strand vælger at åbne kontor i Ballum.

- Vi ved, at vores gæster sætter pris på nærhed og den personlige service, så det er den helt rigtige beslutning at åbne kontor her tæt på Vadehavet, hvor turismen er i fremgang, siger Kenneth Madsen..

Annonce
Annonce
Digeposten

Nu skal der pustes mere liv i Visby

Annonce
Annonce
Digeposten

i30 til under 200.000 kroner

Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Klumme: Prøv det nu af

Digeposten

Kaffe, kage, Sol og Strand i Ballum

Digeposten

Alzheimerforeningen mangler indsamlere

Annonce