Annonce
Digeposten

Kan du hjælpe Røde Kors i Skærbæk?

Marianne Vind (tv.) og Helene Ehlers foran Røde Kors-butikken i Skærbæk. Ønsker man at blive frivillig, kan man henvende sig til dem enten i butikken eller på telefon. Foto: Røde Kors.
Røde Kors i Skærbæk søger frivillige til blandt andet at hjælpe og støtte vanskeligt stillede børn og familier i lokalområdet.
Annonce

Skærbæk: Røde Kors i Skærbæk har mange forskellige aktiviteter i gang til gavn for lokalsamfundet og organisationens humanitære hjælpearbejde, både herhjemme og ude i den store verden.

Men uden de frivillige i Røde Kors ville der ingen aktiviteter være. Så for at opretholde og måske udvide aktivitetsniveauet, efterlyser den lokale Røde Kors-afdeling derfor nu flere frivillige.

- De frivillige yder en engageret og helt uundværlig indsats. Men vi vil rigtig gerne være flere til at løse opgaverne. Derfor håber vi at høre fra folk, som har lyst til at bruge nogle timer til gavn for andre, og samtidig være med i et hyggeligt fællesskab, siger formanden for Røde Kors i Skærbæk, Marianne Vind, i en pressemeddelelse.

Røde Kors

Røde Kors i Skærbæk er én af 240 lokalafdelinger i hele landet. Afdelingen har pt. 10 aktivitetsledere og cirka 85 frivillige. Afdelingen ledes af en bestyrelse på syv medlemmer, som vælges på den årlige generalforsamling. Alle arbejder ulønnet.

En række korte videoer om nogle af afdelingens aktiviteter og de frivilliges indsats bliver delt blandt andet på afdelingens facebook-side, der hedder Røde Kors - Rømø/Skærbæk. I videoerne kan man også se, hvem man skal kontakte, hvis man vil give en hånd med.

Der er mere information om afdelingen på Røde Kors’ hjemmeside på adressen www.rodekors.dk/afdelinger/skaerbaek.

Annonce

Tiltrække frivillige

For at tiltrække flere frivillige har Røde Kors-afdelingen blandt andet lavet nogle korte videoer. Her fortæller aktivitetsledere og frivillige lidt om nogle af opgaverne, og om deres glæde ved at yde en indsats og være en del af et fællesskab.

- Vi håber, at de små fortællinger kan give flere lyst til at melde sig som frivillige. Man behøver ikke binde sig for mange timer. Det er helt op til én selv, hvor meget man vil deltage og bidrage med. Vi er glade for al den hjælp, vi kan få, siger Marianne Vind.

Næstformanden, Helene Ehlers tilføjer, at de frivillige er en stor styrke.

- Jo flere frivillige, vi er, jo flere aktiviteter kan vi have, og jo mere kan vi hjælpe og støtte vanskeligt stillede børn og familier i lokalområdet, for eksempel med ferie og julehjælp, siger hun.

Ønsker man at blive frivillig eller høre mere om det, kan man henvende sig i butikken i Skærbæk eller ringe til Helene Ehlers eller Marianne Vind. Mere info kan findes på Røde Kors' hjemmeside.

Annonce
Annonce
Digeposten

Nu skal der pustes mere liv i Visby

Annonce
Annonce
Digeposten

i30 til under 200.000 kroner

Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Klumme: Prøv det nu af

Digeposten

Kaffe, kage, Sol og Strand i Ballum

Digeposten

Alzheimerforeningen mangler indsamlere

Annonce