Annonce
Digeposten

Karin takker af med en medalje

Karin Køhrsen slutter den 26. maj efter 45 år ved Sparekassen Løgumkloster - i dag Den Jyske Sparekasse. Hun har arbejdet i Sparekassens filialer i Øster Højst, Løgumkloster, Bedsted, Løgumgårde og Tønder. Indtil sidste år boede hun i Tønder, men hun er nu flyttet til Rømø og sommerhuset i Bolilmark med husbonden Bent. Foto: Jacob Schultz
De fleste i Løgumkloster kender nok Karin Køhrsen fra Sparekassen. Men om en uge trækker hun sig tilbage efter et langt arbejdsliv som kasserer og kundemedarbejder.
Annonce

LØGUMKLOSTER: På tirsdag takker Karin Køhrsen af efter et 45 års langt arbejdsliv i først Sparekassen Løgumkloster og siden 2009 i Den Jyske Sparekasse.

Den i dag 62-årige Karin Køhrsen startede som elev i Sparekassen i Markedsgade den 1. juli 1975. Dengang var der ikke meget it over et pengeinstitut. Der var skrivemaskiner, sparekassebøger med stempler og udlån til tørkeramte landmænd, husker Karin Køhrsen, som har arbejdet i Sparekassens filialer i Øster Højst, Bedsted, Løgumgårde og Tønder, før hun i 2015 vendte tilbage til Markedsgade, da afdelingen i Tønder lukkede.

Filialchef Gerda Petersen har "kun" været chef for Karin Køhrsen, siden hun vendte tilbage til afdelingen i Løgumkloster i 2015. Men hun har et klar billede af, hvem hun siger farvel til med overrækkelsen af dronningens belønningsmedalje i sølv den 26. maj.

- Karin er en rar person. Hun er vellidt og har en god dialog med kunderne - og så er hun en blæksprutte, der har taget sig af mange funktioner, fortæller Gerda Petersen.

Karin Køhrsen vil bruge sin nyvundne fritid til at rejse og vandre med husbonden Bent. Parret har fire sammenbragte børn og seks børnebørn.

Den 26. maj modtager Karin Køhrsen dronningens belønningsmedalje i sølv efter 45 år i Sparekassen Løgumkloster - i dag Den Jyske Sparekasse. Foto: Jacob Schultz
Annonce
Annonce
Digeposten

Stort tab skal hentes

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Pas på de små

Digeposten

Krav om mundbind måske på vej

Digeposten

Her landede støtten

Annonce