Annonce
Digeposten

DR er vild med Kasper Buchs nye single

Kasper Buch jubler over, at hans kommende singleudspil tages op af Danmarks Radio på det landsdækkende aftenprogram P4 Play. PR-foto

MØGELTØNDER: Kasper Buch udgiver om et par uger næste single som er anden singleudgivelse, før han sender sit næste fulde studiealbum på gaden.

Den nye single hedder ”Point This Ship” og handler om det med at skubbe tingene i en anden retning, at se fremad, og i fællesskab pege retningen.

- Især den tid vi lever i lige nu, kan eksempelvis forbindes med det at se fremad og stå i samme båd. Vi lever i en situation, hvor vi hver dag står overfor nogle restriktioner, vi må efterleve for at komme vores vante hverdag til livs, siger Kasper Buch, der er gået solo efter at have været frontfigur i Southern Sound i en årrække.

Blandt andet bragte bruddet musikeren fra Møgeltønder på en dannelsesrejse til Færøerne i det tidlige efterår, hvor han gav en koncert.

Kasper Buch har tidligere forklaret i JydskeVestkysten, at han i sine tekster tager udgangspunkt i egne oplevelser. Som han siger, så kan folk forholde sig til en brækket arm i en slynge, men en person i et mørkt hjørne kan være svær at kapere. Og der er masser af fordomme om for eksempel psykisk sygdom, som kan ramme alle.

Men i tilfældet Point This Ship er det nok snarere corona-situationen end psykisk sygdom, der er sangens omdrejningspunkt.

I øvrigt kommer man næppe til at undgå Kasper Buchs sang. Han er nemlig blevet kontakt af Danmarks Radio, som var så vilde med nummeret, at de tager den ind i P4 Play, som er et landsdækkende program om aftenen.

- Det noget af det største, man som musiker kan få lov at blive en del af, jubler den 29-årige musiker.

Point This Ship udkommer den 22. marts.

Annonce
Annonce
Digeposten

Genforeningsprojekt får donation

Annonce
Annonce
Digeposten

Diamantbryllup

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce