Annonce
Digeposten

Kendt Skærbæk-restaurant skal sælges: Det har været meget vemodigt

Perlen i Skærbæk skal nu sælges. Foto: BL Tryk
15 år blev det til for Maria Frankert, der nu vil sælge grillbaren Perlen videre.
Annonce

Skærbæk: Efter 15 års ejerskab er det snart slut. Den sagnomspundne grillbar ved det trafikale knudepunkt Rømøvej lige uden for Skærbæk, Perlen, skal have ny ejer.

51-årige Maria Frankert har nemlig sat restauranten til salg efter grundige overvejelser, der har grobund i et svigtende helbred efter en slem blodprop og et ønske om mere tid til familien.

- Der er meget arbejde derude, og vi er i en tid, hvor det hele bare bliver sværere og sværere. Men der er ingen tvivl om, at det har været meget vemodigt. Men tiden er den rette, siger Maria Frankert, som grundet blodproppen kun kan bruge den ene arm og desuden halter.

Annonce

Skal behandles som et råddent æg

Egentlig var håbet, at datteren skulle tage over, når tiden var inde, men da et lille barn er på vej, så vælger familien i stedet at sælge forretningen efter de mange år i Skærbæk.


Jeg har simpelthen bare haft så mange gode oplevelser. Folk har virkelig, virkelig bakket op - selv her i de her coronatider.

Maria Frankert, indehaver Perlen


Derfor er kravene heller ikke mange til den kommende ejer, men håbet er dog, at den nye ejer vil føre restauranten videre i ånden.

- Det skal gerne være en, der kan sparke røv. Og så skal det være en, der kan behandle de unge (medarbejdere red.) som et råddent æg - for der foregår så mange ting i de unges liv, som man skal tage hensyn til, siger den nu snart tidligere restaurantejer i Skærbæk.

- Vi er en lille by, så vi må holde sammen, siger hun.

Annonce

Stopper først når den er solgt

De sidste par dage er gået med at synke beslutningen, men nu forsøger hun at huske på de mange gode stunder, der har været i restauranten - og ikke mindst de mange medarbejdere, hun i tidens løb har haft under sig.

- Jeg har simpelthen bare haft så mange gode oplevelser. Folk har virkelig, virkelig bakket op - selv her i de her coronatider, siger hun og slår fast, at indtil der kommer en ny ejer, så holder Perlen fortsat åben - også selvom det skulle tage tid.

Men helt færdig er Maria Frankert næppe. For selvom helbredet ikke er i top, så kan hun ikke sidde stille.

- Med mit snakketøj skal jeg nok finde et eller andet at lave, siger hun grinende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Lav flotte græskar på Postgaarden

Digeposten

Foredrag på kirkemusikskolen

Digeposten

FC Sydvest lejer Superliga-talenter

Digeposten

Der er fransk på toppen i Danmark

Digeposten

Dacia sænker pris på Dokker og Duster

Digeposten

10 facts om Fodbold for hjertet

Annonce