Annonce
Digeposten

Kendte ansigter i nye lokaler: Tina og Morten åbner klinik sammen

Fysioterapeuterne Morten Truelsen Hansen og Tina Ohlsen er klar til at åbne døren til deres nye fælles klinik på Skibbroen den 24. august.  Foto: André Thorup
De er aktive, og de kender effekten af at holde sig i gang fra deres egen krop. Det vil patienterne mærke i fysioterapeuterne Tina Ohlsen og Morten Truelsen Hansens nye klinik i Aabenraa og Skærbæk.
Annonce

Aabenraa: - Det var dig, der fik mig til at løbe igen.

En bemærkning som denne er det, fysioterapeuterne Tina Ohlsen og Morten Truelsen Hansen brænder for at få ud af deres daglige arbejde.

Det har de oplevet flere gange i de mange år, de tilsammen har været selvstændige i andre klinikker i Aabenraa og omegn, men nu springer de to ud som "fuldblods" selvstændige med deres helt egen klinik Din Fysioterapeut Aabenraa/Skærbæk fra den 24. august.

Annonce

Bygge egen klinik op fra bunden

De kalder sig selv hårde, fordi de stiller krav til patienterne med øvelser og motion, fordi man ikke får det bedre af at ligge på sofaen, men de går også op i humor, hygge og relation til deres patienter.

- Vi vil gerne hjælpe og gøre en forskel og se dem uden smerter, men med glæde og livskvalitet. Det er derfor, vi brænder for dette arbejde, er de enige om.


Hvis du spørger os om et halvt år, så siger vi sikkert "hvorfor gjorde vi ikke det her noget før?"

Tina Ohlsen


Hvorfor det så først er nu, at de tager det endelige spring, er tilfældigheder. De har altid været selvstændige i andre klinikker, hvor man så er fælles om en sekretær, rengøring med mere, men nu gjorde tilfældigheder, at de skulle have deres egen klinik.

- Hvis du spørger os om et halvt år, så siger vi sikkert "hvorfor gjorde vi ikke det her noget før?" Nu kommer vi til at bestemme det hele selv og kan bygge vores egen klinik op fra bunden og få det, som vi vil have det. Vi skal f.eks. ikke have flere behandlere end os to, men der er plads til mere holdtræning, som der måske kommer mere af, forklarer Tina Ohlsen.

Annonce

Åbner også i Skærbæk

Det er ikke kun i Aabenraa, at de to åbner klinik. Den får også en filial i Skærbæk, hvor Morten Truelsen Hansen bor, og hvor han vil være hver fredag.

- Kundegrundlaget er ikke stort nok i Skærbæk til at være der hver dag, men jeg vil gerne være med til at holde gang i lokalområdet. Jeg kan også godt lide at være i Aabenraa, og så er det også dejligt at have en kollega. Det er lidt kedeligt i længden at være sig selv, siger Morten Truelsen Hansen.

Din Fysioterapeut Aabenraa/Skærbæk åbner den 24. august og holder reception den 28. august.

Blå bog

Tina Ohlsen

  • 51 år, bor i Aabenraa og mor til tre børn.
  • Hun er uddannet fysioterapeut i Århus 1995 og har siden uddannet sig i mekanisk diagnostik og terapi, som lymfødemterapeut, i ULRUS (udvidet lænderyg undersøgelse) GLAD hofte/knæ og GLAD ryg.
  • Hun har udover individuel behandling i den nye klinik også holdtræning med fokus på ryggen.
  • Hun har de sidste 24 år arbejdet på klinikker i Aabenraa, Vojens, Tinglev og Aarhus. Senest i Aabenraa Sundhedsklinik.
  • I sin fritid læser hun bøger, hører musik og holder meget af at være udendørs.

Morten Truelsen Hansen

  • 45 år, bor i Skærbæk og far til to børn.
  • Han er uddannet fysioterapeut fra Esbjerg i 2003 og har siden uddannet sig i manipulationsteknikker, RAH behandlingsteknikker og laser therapy kurser.

  • Før han blev fysioterapeut, havde han i 12 år sit eget fitnesscenter, og han var medstifter af virksomheden Sport og Fitness Sundhed, der udbød behandlingsløsninger til kommuner og private virksomheder.
  • Han har senest været på Aabenraa Sundhedsklinik.
  • I sin fritid cykler han meget, og så er han målmandstræner hos 2. division fodboldholdet FC Sydvest 05.
Annonce
Annonce
Digeposten

Nu skal der pustes mere liv i Visby

Annonce
Annonce
Digeposten

i30 til under 200.000 kroner

Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Klumme: Prøv det nu af

Digeposten

Kaffe, kage, Sol og Strand i Ballum

Digeposten

Alzheimerforeningen mangler indsamlere

Annonce