Annonce
Digeposten

Koks i planlægningen giver ekstra julehygge

Kisser og Søren gæster Skærbæk den 16. december. Arkivfoto: Leif Baun

Skærbæk: Aktivitetshuset SEA i Skærbæks medlemmer skal opleve Kisser og Søren. Det har hele tiden været planen op til jul. Et mindre dato-koks har dog betydet, at den syngende duo var bestilt til en forkert dato. Men der skal mere end et dato-koks til at slå de glade pensionister i Skærbæk og omegn ud.

- Ifølge vores program skulle vi i sidste uge have hørt Kisser og Søren, og så skulle vi have holdt julehygge og – afslutning onsdag den 16. Imidlertid havde Kisser og Søren kontrakt til at komme den 16, så i sidste uge stod vi pludselig uden underholdning, da alle gæster var mødt. Heldigvis løstes det snarrådigt, og Tove Tersbøl reddede situationen for os ved at komme og fortælle og synge for os, fortæller de i en pressemeddelelse.

Og intet er som bekendt så skidt, at det ikke er godt for noget. Hele juleprogrammet er blevet rykket, så nu er det fortsat planen, at Kisser og Søren kigger forbi den 16. december. Og der er stadig få billetter til den oplevelse.

Annonce

Juleafslutningen skal dog ikke mangle, og derfor er der puttet et ekstra punkt ind i SEAs juleprogram, så der nu holdes julehygge den 20. december klokken 14. Der bliver serveret æbleskiver til kaffen, og prisen er som altid 30 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Tønder

Jeg anbefaler: Håndbold, andelår og Afrikas stjerne

Annonce