Annonce
Digeposten

Kom med til online møde: Bliv klogere på udviklingsplanen for Rømø

Tirsdag den 2. marts klokken 19 kan du komme med til online møde og blive klogere på udviklingsplanen for Rømø. Arkivfoto: John Frikke
Tirsdag den 2. marts klokken 19, er det med at sidde klar foran skærmen, hvis du ønsker at høre det seneste nye om Rømø Udviklingsplan. Her bliver der blandt andet fortalt om en række af de initiativer, der er i gang på Rømø.

Rømø: Når det nu ikke er muligt at samles til et fysisk borgermøde og fortælle om arbejdet med Rømø Udviklingsplan, så har parterne bag planen besluttet at afholde et virtuelt møde i stedet for.

Det sker tirsdag den 2. marts klokken 19.

På det online møde vil parterne bag fortælle om status for udviklingsplanen.

Annonce

Nogle af de emner, der tages op, er de konkrete initiativer, som er i fuldt sving, for eksempel den kommende trafikplan for Rømø, undersøgelsen af muligheder for videreudvikling af området ved Lakolk butikscenter med placering af et moderne badehotel, samt forskønnelsen af ankomsten til Rømø.

Historie og turisme

Rømø Udviklingsplan er en mål for at udvikle øen med udgangspunkt i stedets historie, kulturmiljøer, landskab, natur, indbyggere, turisme og erhverv.

Bæredygtig helårsturisme er vækstmotoren, der skal drive udviklingen på Rømø. Med fokus på bæredygtig helårsturisme skal der skabes vækst i turismen hele året, og der skal skabes flere arbejdspladser - ikke kun i turismen - samt øget bosætning.

Ønsker du at deltage i mødet, kan du tilmelde dig ved at sende en mail til kahj4@toender.dk. Ellers kan man på dagen finde et mødelink på Tønder Kommunes hjemmeside toender.dk, hvorfra man bliver ledt direkte til mødet.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce