Annonce
Digeposten

Kom og dans med Silas Holst

Silas Holst har tidligere besøgt Klosterhallen i Løgumkloster, hvor han viste nogle dansetrin. Søndag den 5. januar klokken 8.30 går turen til Skærbækcenteret. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Annonce

Skærbæk: For mange betyder starten på et nyt år også nye ambitioner om at få rørt sig noget mere. Det kan du nu få chancen for at gøre på en sjov måde. Søndag den 5. januar 2020 lægger danser Silas Holst nemlig vejen forbi Skærbækcenteret. Her kan man få lov til at få en svingom med manden, der netop har vundet TV2s 16. sæson af "Vild med dans".

- Silas skrev på sin Facebook, at han i det nye år ville tage rundt i landet for at få folk til at røre sig noget mere. Og vi var så heldige at få ham til Skærbæk, fortæller Inger Marie Brandt, der er aktivitetsleder i foreningen Aktive Timer, som står for arrangementet.

Selvom det er en af landets mest professionelle dansere, der kommer, understreger aktivitetslederen, at alle kan være med.

- Programmet er lavet så både børn, voksne og ældre kan være med. Man skal bare have behageligt tøj på og gode, behagelige fitness-sko med. Og så selvfølgelig det gode humør, siger hun.

Programmet begynder klokken 8 med danseopvarmning ved Helene Kaas Nielsen, hvorefter Silas Holst går på scenen klokken 8.30.

Billetterne til arrangementet kan købes på aktivetimer.dk og koster mellem 200-300 kroner alt efter, om man ønsker at kridte skoene for en time eller to.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Her landede støtten

Annonce