Annonce
Digeposten

Legetøj og cykeludlejning: Butik flytter og udvider

Jantje og Tom Maas har forretningen Rømø Cykler og Legetøj. Det går så godt, at der nu bliver udvidet med et nyt butikslokale. Foto: Tobias Heegaard
Der er nye butikslokaler og lejligheder på vej i Havneby på det centrale butikstorv. Forretningen Rømø Cykler og Legetøj bliver udvidet, da der ikke længere er plads i lokalerne.
Annonce

Havneby: Det er en stor succes at sælge legetøj og udleje cykler i Havneby. Derfor bliver der i øjeblikket bygget nyt på butikstorvet, så forretningen kan få mere plads. I forlængelse af den nuværende forretning bygger HBC Rømø nyt butikslokale og flere ferielejligheder.

Det er Rømø Cykler og Legetøj, der ikke længere har plads nok.

- Vi skal have flere elcykler til udlejning, men vi har ikke plads til dem. Derfor flytter vi legetøjsbutikken ned i den nye bygning, så vi kan få plads til flere cykler, forklarer Tom Maas, der ejer forretningen sammen med sin kone Jantje Maas.

Butikken kommer til at få 157 nye kvadratmetre at boltre sig på.

HBC Rømø købte for 15 år siden de første butikker i Havneby. Siden har virksomheden både bygget Skansen og lokalerne Rømø Cykler og Legetøj i dag holder til i. Denne gang bliver der udvidet med i alt 500 nye kvadratmeter.

- Udover butikslokalet bliver der også fire ferielejligheder henvendt til handicappede. Det betyder blandt andet, at der kommer elevator, borde der kan indstilles i højden og med ekstra gulvplads til kørestolsbrugere i lejlighederne, fortæller Sven-Erik Ravn fra Bevtoft, der ejer HBC Rømø.

Butikken er klar til indvielse 1. marts, mens lejlighederne først er indflytningsklare tre måneder senere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Åben dag med masser af aktiviteter

Digeposten

Sommerkoncerterne er på plads

Annonce