Annonce
Digeposten

Lille bus med stor betydning

Forældre, elever, lærere og støtteforeningen var for nylig samlet, for sammen at glæde sig over den nye minibus. Privatfoto
Annonce

Bylderup Bov: Burkal tyske skole har fået sin egen minibus. Det har længe været et at kunne få sin egen bus, og nu er det lykkedes.

Takket være støtteforeningens ihærdige indsats, har skolen nu mulighed for at være meget mere mobil.

I forvejen er der på skolen ofte ture ud af huset, om det er til idrætsstævner, biblioteksbesøg eller koncerter. Men nu er der derudover mulighed for tage klassen med på en undervisningstur eller et museumsbesøg lige, når det passer ind i undervisningen. Derudover kan samarbejdet med den tyske børnehave i Bylderup intensiveres, da besøgene ikke skal rettes ind efter den offentlige trafik mere, men kan planlægges efter, hvornår det passer bedst i hverdagen.

Første gang bussen for alvor kommer i brug er, når alle skolens klasser tager på deres årlige lejrskole i maj, hvor 5.+6. klasse skal til Lübeck.

Støtteforeningen har oplevet stor opbakning fra forældre, bedsteforældre og alle andre, der alle har givet et bidrag ved støtteforeningens arrangementer.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Sommerkoncerterne er på plads

Annonce