Annonce
Digeposten

Lokal håndværker bag køb af to kommunale erhvervsejendomme

Det var Bjarne Juhls far, da så salgsannoncen i avisen. Efter kort betænkning lagde manden bag Løgumkloster Plæneklipperservice et bud ind på begge udbudte bygninger. Foto: Uwe iwersen
Manden bag Løgumkloster Plæneklipperservice, Bjarne Juhl, har købt to erhvervsejendomme på Industrivej Løgumkloster. Planen er at renovere og flytte virksomheden til den ny matrikel.

LØGUMKLOSTER: Tønder Kommune har solgt de to erhvervsejendomme på Industrivej 6 og 8 i Løgumkloster. Køber af begge ejendomme er manden bag Løgumkloster Plæneklipperservice, Bjarne Juhl. Hans enmandsvirksomhed har i øjeblikket adressen på Tønder Landevej, men på sigt er det planen at flytte både salg, service og værksted over på Industrivej.

- Faktisk manglede jeg kun halvdelen af den ene bygning. Men da jeg så i papirerne, at bygningerne hang sammen hvad angår strøm og vand, og jeg efterfølgende skulle betale for at skille tingene af, så kunne jeg lige så godt også byde på begge, fortæller Bjarne Juhl om baggrunden for købet.

To bud

Bygningerne var udbudt til salg, fordi kommunen ikke længere havde brug for dem. Mindsteprisen var sat til henholdsvis 400.000 og 200.000 kroner, og på begge ejendomme indkom to bud.

- Jeg bød lidt over mindsteprisen, røber Bjarne Juhl.

Han startede Løgumkloster Plæneklipperservice tilbage i 2014, og med de nyerhvervede ejendomme får overvejelserne om at udvide medarbejderstaben i hans en mands-bedrift for alvor ben at gå på.

- Indtil nu har det knebent med plads, men når vi først rykker over på Industrivej, så er der basis for en udvidelse, vurderer Bjarne Juhl.

Den store bygning på adressen Industrivej 6 er på godt 650 kvadratmeter. Efter planen skal Bjarne Juhl plæneklippervirksomhed dele arealet med en lokal tømmermester. Foto: Uwe Iwersen

Han peger blandt andet på, at hans virksomhed ud over Stiga netop har udvidet salg og service med maskiner af mærkerne Honda og Cramer.

Virksomheden

Løgumkloster Plæneklipperservice startede i 2014 på adressen Tønder Landevej 15 i Løgumkloster. Ud over salg udfører virksomheden også reparation, forårs-klargøring, vintereftersyn, vinter-opbevaring af robotter og almindelig service af alle typer og mærker på skov-, have- og parkmaskiner både for private og virksomheder.

Hans nyerhvervede store bygning på Industrivej er på godt 650 kvadratmeter. Gulstens-ejendommen på den 5000 kvadratmeter store grund er oprindelig opført som kyllingefarm. Dele af bygningen er udlejet til genbrugsbutik. Lejerne har et års opsigelse. Først når huset er ledigt og tømt, kan en planlagt renovering komme i gang. Når bygningen er klar, at det planen, at Bjarne Juhl rykker ind i den ene del, mens der foreligger en forhåndsaftale med en lokal tømrer, der tager sig af den anden del af bygningen.


Faktisk manglede jeg kun halvdelen af den ene bygning. Men da jeg så i papirerne, at bygningerne hang sammen hvad angår strøm og vand, og jeg efterfølgende skulle betale for at skille tingene af, så kunne jeg lige så godt også byde på begge.

Bjarne Juhl, Løgumkloster


Ifølge Bjarne Juhl er det planen at udleje den mindre ejendom på Industrivej. Den er på 10 kvadratmeter.

Bjarne Juhl er glad for købet af de to erhvervsejendomme. Den ekstra plads åbner for en udvidelse af hans virksomhed. Foto: Uwe iwersen
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce