Annonce
Digeposten

Lokale kandidater søges til Oplevelsesprisen

Der har været masser af lokale oplevelser i 2020 trods corona, og nu er opfordringen, at nogle af dem skal nomineres. Arkivfoto: André Thorup
Der har været rigtig meget at opleve i Danmark her i 2020, og nu har nogle af udbyderne af oplevelser mulighed for at blive hædret i en konkurrence, der søger lokale kandidater.
Annonce

Tønder Kommune: 2020 har ikke været det letteste år at drive oplevelsesvirksomhed. Det har dog ikke afholdt en masse fra at gøre det alligevel, og på nye og kreative måder er der givet oplevelser i massevis til de mange danskere, der har måtte holde ferie i Danmark.

Nu skal nogle af udbyderne af oplevelser så hædres. Det mener man i hvert fald DuGlemmerAldrig og True Story's, der har sat nyt liv til Oplevelsesprisen 2020.

En pris der kørte i 2013, 2014 og 2015, og som hædrer oplevelser og lokale ildsjæle over hele landet.

- Vi har genstartet Oplevelsesprisen for at sprede anerkendelser og interesser. Det var oplagt at køre det igen nu, hvor der er så mange, der har holdt ferie i Danmark. Danskerne har på en måde været ude og opleve landet på ny, siger Laura Fey, der sidder i DuGlemmerDetAldrig og TrueStory´s marketingsafdeling, der står bag Oplevelsesprisen 2020.

Annonce

Fortjener hæder

Hvis man nominerer lokale projekter til Oplevelsesprisen 2020, kan man faktisk selv vinde oplevelses-præmier for pæne pengebeløb.


Vi synes, at det er vigtigt at påskønne de mennesker, der giver oplevelser til os alle.

Laura Fey, Oplevelsesprisen 2020


Håbet er, at masser af kandidater vil blive indstillet over hele landet, for det er vigtigt at skabe fokus på de, der gør en forskel.

- Vi synes, at det er vigtigt at påskønne de mennesker, der giver oplevelser til os alle. De fortjener lidt ekstra hæder. Der er fem forskellige kategorier, man kan nominere inden for, og man kan nominere alt, der har bidraget til at skabe oplevelser, fortæller Laura Fey.

Desværre har der endnu ikke været så mange projekter fra Tønder Kommune, og det får Laura Fey til at opfordre til, at man indstiller lokale oplevelser.

- Jeg kommer selv fra Visby, så jeg har et hjerte, der brænder for oplevelserne i Sønderjylland, understreger hun.

Annonce

Ekstra vigtigt nu

Laura Fey har tydeligt kunne mærke, at oplevelsesindustrien har haft det svært her i 2020.

Af samme grund har det ekstra værdi, at der nu kan betales lidt tilbage med tiltrængt hæder.

- I den grad! Mange har haft det kritisk, og der har været behov for at finde på alternative måder at gøre tingene på. Så man skal klart sørge for, at de også får den hæder, der fortjener, lyder det fra Laura Fey.

Man kan indstille kandidater frem til den 8. oktober på truestory.dk/oplevelsesprisen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Foredrag på kirkemusikskolen

Digeposten

Lav flotte græskar på Postgaarden

Digeposten

FC Sydvest lejer Superliga-talenter

Digeposten

Der er fransk på toppen i Danmark

Digeposten

Dacia sænker pris på Dokker og Duster

Digeposten

10 facts om Fodbold for hjertet

Annonce