Annonce
Digeposten

Lokalplan er på vej i Bredebro

Formand for Lokalrådet i Bredebro, Maibritt Carl, håber, at mange borgere vil bidrage til en ny udviklingsplan, der skal laves til efteråret. Arkivfoto
Bredebro Lokalråd har søgt - og fået - 50.000 kroner til at lave en udviklingsplan for byen. Borgerne inviteres til at give deres besyv med.
Annonce

Bredebro: Borgerne i Bredebro vil gerne sikre udvikling til deres by.

Derfor har Bredebro Lokalråd søgt om midler til en lokal udviklingsplan - nærmere betegnet 50.000 kroner - ved Landdistrikts-og Bosætningsudvalget i Tønder kommune. Pengene er bevilget, og skal gå til at få lavet en udviklingsplan, der skal pege i en retning som Bredebros borgere, foreninger, institutioner og virksomheder skal blive enige om. En plan, der skal understøtte alt det gode, der sker i byen og gøre det endnu bedre.

- Vi har brug for, at vi samarbejder mere. For der sker faktisk tit ting i byen, som alt for få har hørt om, og så kommer der jo ikke nok til aktiviteterne. Vi har masser af gode tilbud, som der også godt kunne være folk udefra, der var interesserede i, men de ved det tit heller ikke. Derfor har vi søgt og fået 50.000 kroner til en plan, fortæller formand for Lokalrådet i Bredebro, Maibritt Carl i en pressemeddelelse.

Hun håber, at borgerne vil gribe chancen og være med til at præge, hvad der skal ske i fremtiden med Bredebro. Og netop det, at folk sætter sig sammen og diskuterer, hvilken by de gerne ser i fremtiden, er noget af det vigtigste.

- Det er ikke planen, der er det vigtige. Det er vejen derhen, hvor vi skal bruge de 50.000 kroner på at mødes, få talt sammen og måske få nogen udefra til at inspirere os, lyder det videre fra Maibritt Carl.

Annonce

Efter sommer - og corona

Planen er, at processen omkring tilblivelsen af en udviklingsplan skal starte efter sommerferien. Så håber lokalrådet, at coronaen har sluppet sit tag i Danmark, og folk igen har overskud til at tænke på andre ting.

Indtil de første møder kan afholdes i efteråret, håber lokalrådet, at borgerne vil begynde at glæde sig. For med en målrettet indsats og bedre samarbejde håber lokalrådet, at arbejdet med en udviklingsplan vil resultere i synlige resultater.

- Og hvem vil ikke gerne bo i en by, der går fra bedre til bedst, lyder det fra lokalrådet.

Annonce
Annonce
Digeposten

Stort tab skal hentes

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Pas på de små

Digeposten

Krav om mundbind måske på vej

Digeposten

Her landede støtten

Annonce