Annonce
Digeposten

Maskinfabrik får 6000 nye kvadratmeter

Toftlund Maskinfabrik har drømme om at udvide yderligere, og nu kan man glæde sig over at råde over yderligere 6000 kvadratmeter. Foto: Toftlund Maskinfabrik
Toftlund Maskinfabrik vil meget gerne udvide i fremtiden, når coronaen er gået sin vej, og nu har man taget et stort skridt i den retning.

Toftlund: 2020 har været et år, hvor de lokale erhvervsdrivende i højere grad har været tvunget til at tænke overlevelse frem for udvikling.

Det er dog heldigvis ikke alle steder, hvor det er tilfældet.

Hos Toftlund Maskinfabrik tør man nemlig stadig drømme, og maskinfabrikken har nu valgt at investere i naboejendommens produktionshal, privatbolig og den i alt 6000 kvadratmeter store grund.

- Det har vi valgt at gøre til den lange bane, når vi kommer forbi alt det her corona og forhåbentlig på sigt kan udvide. Vi ligger en smule indelukket i et industrikvarter, hvor der virkelig mangler plads til udvidelser, så vi bliver nødt til at slå til, når der opstår sådan en mulighed, siger direktør for Toftlund Maskinfabrik Henrik Clausen.

Brug for mere

Det er ikke første gang, Toftlund Maskinfabrik investerer i nye bygninger. Det gjorde man både i 2015 og i 2018, og i dag er begge bygninger fra investeringerne i fuld drift.


Vi er stadig alle 30 mand i gang, og vi har ikke været tvunget i fyringer eller brugt hjælpepakker.

Henrik Clausen, direktør Toftlund Maskinfabrik


Udvidelserne løbende er et meget godt billede af, at det går godt hos maskinfabrikken, og det gør det egentlig stadig. Endda trods corona.

- Vi er stadig alle 30 mand i gang, og vi har ikke været tvunget i fyringer eller brugt hjælpepakker. Selvfølgelig kunne vi godt bruge lidt flere ordrer, men vi holder os fint i gang, fortæller Henrik Clausen.

Henrik Clausen er også optimistisk omkring, at en udvidelse nok skal blive til noget, men hvornår er svært at sige.

- Det kommer an på coronaens udvikling. Om der kommer flere bølger og hvor længe det varer, har indflydelse på, hvornår vi lige har endelig status. I dag er alle vores 7000 kvadratmeter dog i brug, og vi skal gerne have mere i gang. Derfor er der brug for at investere, og derfor valgte vi at slå til nu, udtaler direktøren, der også glæder sig over signalværdien.

- Både i forhold til lokalbefolkningen og vores medarbejdere. Vi tror på fremtiden, og den er positiv. Der er åbenhed for nye muligheder, og det er netop derfor, at vi skal satse nu, slutter Henrik Clausen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Tre tips til den giftfri have

Digeposten

Genforeningsprojekt får donation

Digeposten

Kære læser: To bliver til én

Annonce