Annonce
Digeposten

MASSER AF FOTOS: Storegade var fyldt op med glade dansere

De sidste par dage har man i Skærbæk set lidt flere cowboyhatte end normalt - årets store Line Dance træf afholdes traditionen tro nemlig i Kr. Himmelfartsferien.

Og fredag aften blev træffet officielt åbnet af Tønders borgmester Henrik Frandsen der blandt andet bød de 550 dansere fra Danmark, Norge, Sverige, Færøerne, Island og Tyskland velkommen med ordene

"Hvis man efter en lang og slidsom uge trænger til, at blive muntret lidt op, så skal man bare komme til Skærbæk og opleve Line Dance Træf 2017. Det kan man jo kun blive i godt humør af."

Og godt humør det er bestemt noget der kendetegner de mange dansere og tilskuere der var mødt op til weekendends første opvisning i Storegade. De mange dansere kunne næste ikke stå stille under borgmesterens tale - de fleste stod og trippede for at komme i gang med det vigtigste - nemlig dansen.

Borgmesteren sagde tak
Inden borgmester Henrik Frandsen gav dansen fri benyttede han også lejligheden til at takke Skærbæk Fritidscenter og Susanne Mose fra Hadsund der står bag træffet og Skærbæk Erhverv der står bag en masse spændende aktiviteter i Storegade.

Hundredevis af tilskuere i Storegade
Efter Henrik Frandsens tale overtog humørbomben Susanne Mose mikrofonen så der kunne komme gang i dansen.

Og i år i det mest fantastiske vejr - så Storegade var stoppet med dansere og hundredevis af tilskuere der også med Henrik Frandsens ord oplevede at:

"Dansernes energi og livsglædeder smitter. Det bliver næsten til en hel epidemi af fest og glæde"

Og SÅ blev der danset!

Dansen, festen og glæden fortsatte mange timer i Storegade - og sikkert også en stor del af aftenen omkring Fritidscenteret.

Opvisning igen lørdag
Nåede du ikke fredagens danseopvisning gentages den lørdag kl 1330.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce