Annonce
Digeposten

Mette og Jacob har åbnet deres drømme-salon

Mette og Jacob Nybo Pedersen står bag den nye frisør- og massagesalon i Storegade i Skærbæk, der går under navnet Go' Kemi. Foto: Michael Ehrhorn
Skærbæk er blevet en frisør- og massagesalon rigere, efter at Mette og Jacob Nybo Pedersen har åbnet op for deres drøm.
Annonce

Skærbæk: I en tid som denne er det for mange forfriskende at se lokale kræfter, der tør at kaste sig ud i en ægte iværksætter-drøm. Netop sådan en har den 4. august slået dørene op i Storegade i Skærbæk, hvor Salon Go' Kemi nu er at finde.

Bag den nye frisør- og massagesalon står Mette og Jacob Nybo Pedersen, der har valgt at gå sammen om deres passion.

For Mette Nybo Pedersen er springet ud i det nye kommet, efter at hun i en del år har arbejdet som frisør. Dog også efter en turbulent tid.

- Jeg blev syg med brystkræft, men tilbage i januar fik jeg heldigvis meldingen om, at jeg er kræftfri. Så satte vi os ned og snakkede om, hvad der nu skulle ske i vores liv, fortæller hun.

Jacob Nybo Pedersen er til daglig ambulanceredder, og i forbindelse med det arbejde har han nogle fridage, der kan dedikeres til massage i den nye salon.

- Jeg arbejder stadig med at behandle mennesker, og det går rigtig godt i spænd med mit daglige arbejde. Jeg kan ikke bare gå på fuld tid som massør, for det er meget hårdt, siger Jacob Nybo Pedersen og understreger.

- Det er fantastisk, at vi kan åbne op sammen med en fælles salon. Det giver os to ben at stå på, og vi er ikke så afhængige af, at den ene bare skal have travlt hele tiden for at det fungerer.

Annonce

Tog springet

Mette og Jacob er historien om to mennesker, der tilbage i 2011 tog springet og flyttede til Skærbæk efter fortid på henholdsvis Fyn og Sjælland.

Længere vestpå er de blevet taget godt imod af de lokale, og i det hele taget er Skærbæk et godt match.

- Vi føler os lokale, selvom man nogle gange godt kan lide at omtale os som tilflyttere. Vores børn er dog født og opvokset her, smiler Mette Nybo Pedersen.

Den nye salon i Storegade i Skærbæk. Foto: Michael Ehrhorn

For parret har det været den helt rigtige beslutning at tage chancen et nyt sted sammen.

- Byen ligger godt, og det er muligt at skabe vækst for sin forretning her, lyder det fra Jacob Nybo Pedersen, der bakkes op af Mette.

- Det er sådan et sted, hvor man godt tør satse. Man har både mulighed for at have de lokale herinde, mens Skærbæk også ligger perfekt i forhold til turisterne.

Annonce

Den grønne vej

Det er ikke tilfældigt, at den nye salon i Storegade 27B hedder Go' Kemi.


Det er også vigtigt at have noget unikt. Ellers er vi bare endnu en salon.

Jacob Nybo Pedersen, Salon Go' Kemi


Salonen er stærkt præget af naturmaterialer, der er bygget op fra bunden. Produkterne er også naturlige uden de mange klassiske kemikalier, og i det hele taget er der tænkt genanvendelse, økologi og bæredygtighed ind, hvor det har været muligt.

- Jeg har været på et kursus i det at have grøn salon. Jeg blev virkelig inspireret og synes, at det var fedt. Min hud reagerede selv på de skadelige stoffer, og der er desværre mange kunder, der ikke kan få farvet hår, fordi de ikke kan tåle kemikalierne. Mange bliver overrasket over, at der findes alternativer, der er lige så gode som de klassiske og langt mindre skadelige, fortæller Mette Nybo Pedersen, der understreger:

- Det er ikke fordi, vi er fanatiske omkring det, men det er rigtig rart at arbejde i for os. Vi brænder for det, og man kan også mærke på forhandlerne, at det er den vej, det går.

For Jacob Nybo Pedersen er det grønne fokus også afgørende, og han glæder sig over, at man er sammen om at gå netop den vej hos Salon Go' Kemi.

- Det er også vigtigt at have noget unikt. Ellers er vi bare endnu en salon, der åbner, mener han.

Annonce

Kundernes salon

Salon Go' Kemi åbnede officielt den 4. august, og fra start har man fået en del bookinger ind.

Planen er dog ikke at lave en stor salon med mange ansatte, der udelukkende har til formål at skrabe penge ind på samlebånd.

- Det er kundernes rum, og det er dem, der er fokus på. Det er det, vi brænder for, siger Jacob Nybo Pedersen.

Han glæder sig til, at den nye drøm kommer i gang for alvor.

- Glæden er langt større end frygten for, om det hele nu også vil gå. Vi er utrolig stolte af det, vi har skabt med naturlighed. Man kan mærke roen, og det er rart at være i.

I salonen kan man købe produkter, der er noget anderledes end de, man normalt ser i en frisørsalon. Foto: Michael Ehrhorn
Annonce
Annonce
Digeposten

Nu skal der pustes mere liv i Visby

Annonce
Annonce
Digeposten

i30 til under 200.000 kroner

Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Klumme: Prøv det nu af

Digeposten

Kaffe, kage, Sol og Strand i Ballum

Digeposten

Alzheimerforeningen mangler indsamlere

Annonce