Annonce
Digeposten

Mikrobryggerier i utraditionelt samarbejde

Brygmester Hans Lautrup Nørgaard fra Vestslesvigsk Bryghus har indledt et samarbejde med to andre lokale mikrobryggerier.Arkivfoto: Martin Franciere
Annonce

Tønder: Når krisen kradser, gælder det om at rykke sammen i bussen.

Det har de tre sydvestjyske mikrobryggerier Vestslesvigsk Bryghus fra Løgumkloster, Ølværket fra Esbjerg og Hyldals Bryghus fra Bække ved Vejen gjort, og de har nu indledt et samarbejde, der skal give kunderne mulighed for at stifte bekendtskab med de tre bryggeriers øl.

- Vores tre bryghuse er vel egentligt konkurrenter, men vi har også en fælles interesse. Vi vil alle tre gerne udbrede kendskabet til vores respektive bryghuse i vores lokalområde. Og hvis vi ser lidt ud over sognegrænserne, har vi alle tre en fordel af, at folk får øjnene op for de vidt forskellige smagsoplevelser, der ligger og venter i vores del af landet. Derudover har vi opbygget et godt samarbejde de senere år, bygget på forskellighed og gensidig tillid, lyder det fra Hans Lautrup Nørgaard fra Vestslesvigsk Bryghus i en pressemeddelelse.

I samarbejdets nuværende form kan man således købe en kasse med 12 forskellige øl - fire fra hver af bryghusene. Øllene er sat til salg via Coops crowdfunding på Coops hjemmeside, og øllene sælges i perioden fra 1. maj til den 22. maj.

Annonce
Annonce
Digeposten

Stort tab skal hentes

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Pas på de små

Digeposten

Krav om mundbind måske på vej

Digeposten

Her landede støtten

Annonce