Annonce
Digeposten

Mosbølparkens beboere fik julestjerne og godter

Plejehjemsbeboer Carl Thye blev meget glad for blomsten, julekagerne og den venlige tanke. Pressefoto
Annonce

Skærbæk: På Plejecenter Mosbølparken kom julehumøret ind ad døren den 4. december sammen med Gunnar Vind fra Skærbæk Erhvervs aktivitetsudvalg.

Gunnar Vind med en bakke julestjerner, som skal deles ud til Mosbølparkens beboere. Pressefoto

Det er en fast tradition, at plejecentrets beboere får besøg af Gunnar Vind ved juletid, men i år var noget anderledes. Han havde nemlig ikke sit følge af ponyer og julenisser med rundt i hele plejecentret, som han plejer grundet corona restriktioner, der i særdeleshed rammer antallet af besøgende på plejehjemmene i hele landet.

Julesmåkagerne og -blomsterne blev placeret ved skranken, så personalet kunne dele gaverne rundt på sikker vis. Pressefoto

Derfor var det måske endnu vigtigere i år at dele julesmåkager fra Guldbageren rundt til de 42 beboere sammen med en smuk julestjerne og et julekort. Gunnar Vind kunne dog ikke selv dele gaverne ud til beboerne, men han efterlod dem ved skranken, så plejecentrets personale kunne give gaven videre til den enkelte.

Småkagerne, blomsten og kortet vakte stor glæde hos plejecentrets beboere, der sender en stor tak til alle dem, der tænkte på dem i denne tid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Digeposten

Diamantbryllup

Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Nyt menighedsråd på plads

Annonce