Annonce
Digeposten

Muhanned passer godt på din bil

Det kræver en hel del plejemidler at vedligeholde og vaske folks biler, og Muhanned har samlet erfaring i Malmø før han nu har startet sin egen bilvask i Skærbæk på Melbyvej. Foto: Karin Lorenzen

For tre uger siden åbnede Muhanned Ahmed Zannoun sin første virksomhed - et bilplejefirma hvor han tilbyder bilvask, støvsugning, rengøring og rensning.

Annonce

Skærbæk: 26-årige Muhanned Ahmed Zannoun er født og opvokset i Syrien, har rødder i Irak og har boet i Skærbæk siden han kom hertil som 7-årig. I sin familie har han flere selvstændige og efter et par år i København er han vendt tilbage til Skærbæk for at starte sin egen virksomhed: MZ bilvask. Han har i næsten 2 år arbejdet med netop bilvask og pleje i Malmø, mens han boede i København og han kan se at den service, i de større byer, er en eftertragtet ydelse.

- Folk har ikke tid til selv at vaske og støvsuge og pudse vinduer på bilen. I de større byer er der flere der bor i lejlighed og derfor ikke bare kan vaske bilen selv, men samtidig vil folk gerne have gjort bilen klar, siger Muhanned om sin idé.

Han er klar over at markedet i Skærbæk nok ikke er så stort som i de større byer, men han har haft de første kunder og han tror på at der over tid bliver en sund virksomhed ud af det.

Muhanned Ahmed Zannoun har alt til bilvask og pleje, nu mangler han bare at få flere kunder i butikken og han er sikker på der er mange der gerne vil af med opgaven, for der er efterhånden mange der ikke selv har tiden. Foto: Karin Lorenzen
Annonce

Erfaring og tro på det

Muhanned Ahmed Zannoun har i sin tid i Malmø lært meget om bilpleje og så har han af sin onkel lejet et værksted, der er indrettet til netop formålet. Her tilbyder han at vasker, polerer og støvsuger han kundernes biler og gør dem rene og klar.

- Man kan rolig komme og lave en aftale. Jeg er klar over at mange har dyre biler og jeg har lært at passe godt på og gøre tingene ordentlig. Jeg har også sørget for at tilpasse priserne til Skærbæk. Priserne på det her er dyrere i Sverige og København, men jeg har sat priserne fornuftigt, lover Muhanned Ahmed Zannoun, der har anskaffet en masse professionelt grej og plejemidler.

Han tilbyder naturligvis også flere specialydelser og skam også Aircon-rens, der gerne skal gøres mindst en gang om året, for at friskluftforsyningen er i orden.

Her i begyndelsen er det vigtigt at ringe og bestille en tid, da virksomheden endnu er i sin spæde start, men på sigt vil der være åbningstider, hvor kunderne også kan kigge ind og lave en aftale på stedet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Her landede støtten

Annonce