Annonce
Digeposten

Når Velux lukker: Workshop med mange nye idéer

Velux Workshop. Foto: Tønder Erhvervsråd
Velux i Skærbæk lukker til april. Dermed kommer 33.000 m2 erhvervshaller til at stå tomme. Tønder Erhvervsråd havde kaldt blandt andet medarbejdere til brainstorming, og det kom der hele 55 idéer ud af.
Annonce

Skærbæk: En bygningsmasse på 33.000 m2 - fordelt på 12 haller. De er hvad, der bliver tilbage, når Velux i Skærbæk lukker portene til april.

For at få inspiration til, hvad de mange m2 bygninger kan anvendes til, inviterede Tønder Erhvervsråd, i samarbejde med Velux, forleden 15 Velux-medarbejdere på en to-times idé workshop.

- Hvis der er nogen, der kender bygningerne er det Velux-medarbejderne, og vi er rigtigt glade for, at de ville byde ind med idéer – samtidig ville vi også sikre os, at er der bare den mindste interesse hos en af de nu jobsøgende Velux-medarbejdere for starte som iværksætter, så ved de, at Tønder Erhvervsråd står klar med vejledning og sparring, fortæller Peter Engel-Andreasen, Erhvervsdirektør Tønder Erhvervsråd i en udsendt pressemeddelelse.

Annonce

55 idéer

Der blev arbejdet koncentreret i halvanden time, og resultatet var 55 gode idéer, hvoraf to idéer blev udvalgt som særligt interessante af deltagerne på workshoppen.

Etablering af virksomheder inden for oplevelsesøkonomi, genanvendelse, lager, transport, produktion, en udviklingspark med blandt andet et videnscenter for industri-produktion var blandt de input, som blev noteret og fremlagt i løbet af mødet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Vokseværk hos lokal virksomhed

Digeposten

Diamantbryllup

Annonce