Annonce
Digeposten

Nationalpark Vadehavet fejrer fødselsdag på alternativ vis

Nationalpark Vadehavet. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Fredag den 16. oktober fejrer Nationalpark Vadehavet en rund fødselsdag, men fejringen er grundet restriktioner 100 procent digital.
Annonce

Vadehavet: Hip, hip hurra!

Det er altid dejligt at have fødselsdag, og endnu mere specielt bliver det, når der er tale om en rund af slagsen. Den slags plejer at være lig med fejring i stor stil og masser af gæster. Det eneste der kunne spænde ben for den del skulle da lige være, hvis kalenderen siger 2020.

Det gør den desværre stadig, og det betyder fortsat, at mange store fødselsfejringer ikke bliver til noget i år på grund af en virus, som de færreste efterhånden magter at tænke på. Aflysningen af festlighederne rammer nu også Nationalpark Vadehavet.

Fredag den 16. oktober fylder Nationalparken nemlig ti år, og det skulle have været markeret i stor stil. Der er dog fortsat mange corona-restriktioner i øjeblikket, der især har indvirkning på, hvor mange, man må samles, og af samme grund er den fysiske fejring aflyst.

2020 har dog også været et år, hvor man på grund af virus har tænkt mange ting anderledes, og selvfølgelig er det også muligt at holde fødselsdag uden at mødes mange mennesker. Fredagens fejring af Nationalpark Vadehavet bliver derfor 100 procent digital.

På Nationalpark Vadehavets facebookside vil der fra fredag klokken 13 til 15 være direkte transmission fra festlighederne. Der vil være taler, musikalske indslag, filmindslag og uddeling af en partnerpris.

Fordelen ved den digitale fødselsdag er desuden, at man kan være med, selvom man ikke har tid mellem 13 og 15. Videolinket vil nemlig forblive aktivt efter festlighederne, så man kan gense det hele, når man har lyst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

FC Sydvest lejer Superliga-talenter

Digeposten

Der er fransk på toppen i Danmark

Digeposten

Dacia sænker pris på Dokker og Duster

Digeposten

10 facts om Fodbold for hjertet

Digeposten

Klumme: Kirkegaard og Klippekrabber

Midtsyd

Samlede 50.000 kroner ind til Røde Kors

Annonce