Annonce
Digeposten

Nu får Toftlund en ny supermodel

Det var hunden Ruth fra Toftlund, der løb med sejren i Maxi Zoo’s årlige fotokonkurrence, og derfor vil komme til at forskønne én af siderne i den populære kalender for det kommende år. Privatfoto
Toftlund har fået en ny supermodel. Hunden Ruth har nemlig vundet Maxi Zoo’s årlige fotokonkurrence og vil derfor komme til at forskønne én af siderne i den populære kalender for det kommende år. Flere hundrede bedårende kæledyr deltog i udvælgelsen. m
Annonce

Toftlund: Mange håbefulde dyreejere har i løbet af efteråret indsendt billeder af deres bedårende kæledyr i håbet om at få dem med i Maxi Zoo’s limited edition årskalender. Maxi Zoo har nemlig været på udkig efter 36 uimodståelige kæledyr, som kunne forskønne næste års kalender. Juryen kunne simpelthen ikke stå for hunden Ruth fra Toftlund, som derfor vil pryde én af siderne i årskalenderen for 2020.

Ruths ejer, Johanne Tølbøll Fisker, er stolt over, at hendes kæledægge er Toftlunds nye supermodel, selvom det selvfølgelig ikke kommer som en overraskelse for den glade hundemor. Hunden Ruth bliver da også ekstra forkælet disse dage med gulerødder og tyggestænger, som Ruth elsker at spise, ligesom dagene efter den flotte offentliggørelse har budt på ekstra meget leg i skoven.

Du kan se Ruth og de andre heldige vindere i Maxi Zoo’s kalender for 2020, der fås gratis i Maxi Zoo Esbjerg fra december – hvor personalet selvfølgelig er ekstra stolte af den lokale supermodel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Åben dag med masser af aktiviteter

Digeposten

Sommerkoncerterne er på plads

Annonce