Annonce
Digeposten

Nu kommer julen også til Løgumkloster

Børnene kan tage de voksne med, når julemanden besøger Markedspladsen i Løgumkloster den 30. november, hvor julen for alvor kommer til byen. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
Annonce

Løgumkloster: Julemand, fakkeloptog, æbleskiver, gløgg, julekonkurrencer, sne og julemusik.

Det er bare nogle af de ting, som man kan opleve, når julen gør sit indtog i Løgumkloster. Det sker lørdag den 30. november.

Klokken 11 til 19 har julehytterne åbent. Her kan man gå om bord i æbleskiver og gløgg, kakao og pølser. Der vil også blive solgt juledekorationer og meget andet til julemåneden.

Nok lover vejrudsigten ikke sne. Det sørger Løgumkloster Frivillige Brandværn i stedet for, når de sprøjter med skum fra brandbilen.

Klokken 13 til 14 er der børnedisco, blandt andet med DJ Henrik Bolding, og julesang med Steffen Schultz.

Klokken 16.15 lyser fakkeloptoget byen op med start fra Lillegade, og selvfølgelig vil julemanden være at finde på Markedspladsen, hvor han vil dele juleposer ud til børnene.

Der er også mulighed for at være med i konkurrencer. Nøgler til julemandens hytte sættes på højkant. Får du den rigtige nøgle, der passer til nøglehullet, er den heldige vinder af et gavekort på 1500 kroner. Vinderen findes den 22. december.

Mens julestemningen breder sig i byen, vil butikkerne også have længere åbent, så julehandelen for alvor kan sættes i gang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Åben dag med masser af aktiviteter

Digeposten

Sommerkoncerterne er på plads

Annonce