Annonce
Digeposten

Nu skal der leges igennem: Toftlund Hallerne udvider konceptet

Toftund Hallerne udvider sit koncept med events: Her er halinspektør Stig Warncke-Andersen hoppet i en bumperball, en slags bobledragt, som afværger skrammer, når de voksne slipper deres indre legebarn løs ved eksempelvis boldspil. Foto: André Thorup
Fremover kan man ikke kun spille bold i Toftlund Hallerne, men også booke sjov og spas i forbindelse med en polterabend, firmaevent eller en fødselsdag.

TOFTLUND: Corona har fået Toftlund Hallerne til at gå nye veje. I hvert fald delvist, for halinspektør Stig Warncke-Andersen har længe haft lyst til at udvikle konceptet for hallen. Fremover kan man derfor også bruge hallen som legeplads for en sjov polterabend eller et teambuildings-arrangement i weekenden. Eller noget helt tredje.

- Vi skal stadig være et sportscenter, hvor borgerne kan dyrke sport, men vi udvider med arrangementer i weekenden. Vi har købt en masse gadgets og legetøj, som bumperballs, så vi er leveringsdygtige i hele festpakken: Mad, lokaliteter både ude og inde samt underholdning, siger Stig Warncke- Andersen.


Annonce

Vi skal stadig være et sportscenter, hvor borgerne kan dyrke sport, men vi udvider med arrangementer i weekenden.

Stig Warncke-Andersen, halinspektør


Klarer oprydningen

Den 33-årige brænder i det hele taget for snart at kunne gøre Toftlund Hallerne til "sin" hal, efter at han i august 2019 skiftede stillingen som souschef i Gram Fritidscenter ud med halinspektørjobbet i Toftlund, og meget har stået i coronaens tegn det seneset år.

Halinspektør Stig Warncke-Andersen har købt stort ind, så der er massevis at hygge sig med til en sjov dag i Toftlund Hallerne. Foto: André Thorup

Sidenhen er Toftlund Hallerne genåbnet og delvist blevet til vaccinecenter. Og et nyt koncept er ved at få ben at stå på.

- Det gav mening at tage nye ting ind i takt med at vi fik den nye multisal. Den har givet os helt nye og spændende muligheder. Hallen er jo én stor legeplads, om man vil, og er festen slut, så går man bare hjem efter en, forhåbentligt, fed dag, og lader os stå for oprydningen, slutter han.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce