Annonce
Digeposten

Ny forstander til Løgumkloster Højskole fundet blandt 20 ansøgere

Ursula Dieterich-Pedersen starter i jobbet som forstander for Løgumkloster Højskole den 1. januar. Hun bor i dag i Sorø, men rykker snart ind i højskolens forstanderbolig. Privatfoto
Ursula Dieterich-Pedersen starter i jobbet som forstander for Løgumkloster Højskole. Den 1. januar skifter hun derfor Sorø ud med højskolens forstanderbolig i Løgumkloster.
Annonce

Løgumkloster: 1. januar tiltræder Ursula Dieterich-Pedersen som ny forstander på Løgumkloster Højskole.

Den kommende forstander er 53 år gammel og har en bred baggrund med sig. Hun har en sundhedsfaglig grunduddannelse, en kandidatgrad i pædagogisk antropologi, lederuddannelse og ledererfaring. Nu er hun klar til at skifte spor og bruge sine kræfter sammen med bestyrelsen til at udvikle Løgumkloster Højskole.

Ursula Dieterich-Pedersen har blandt andet været distriktschef i hjemmeplejen og direktør for kulturinstitutionen Basseurope.

- Ideen med at gøre højskolen til et væksthus for fremtidige forgængere i det frivillige arbejde og bærere af et håb i en verden, der er præget af angst, taler lige ind i min overbevisning om, at hver enkelt menneske kan gøre en forskel, siger Ursula Dieterich-Pedersen i en pressemeddelelse.

Annonce

Spiselig have

Ursula Dieterich-Pedersens drøm er, at skolens grund forvandles til en spiselig have, som den gamle klosterhave nok har været i hundreder af år. Og hun tænker, at det kan blive hipt at dykke ned i klostertraditionerne på Løgumkloster Højskole.

Formanden for højskolebestyrelsen, Mathias Knudsen, er glad for at have fundet højskolens ansigt udadtil.

- Vi er sikre på, at vi med Ursula Dieterich-Pedersen har fundet den leder, der både kan være rollemodel, skabe opmærksomhed og ikke mindst levere undervisning der udvikler mennesker og skaber ideer, siger han.

Ursula Dieterich-Pedersen har tre voksne drenge i alderen 18 til 24 år, men de bliver i Sorø, når deres 53-årige mor flytter ind i forstanderboligen i tilknytning til højskolen i Løgumkloster.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Sommerkoncerterne er på plads

Digeposten

Ældrecenter slår atter døren op

Annonce