Annonce
Digeposten

Ny handelsforening ser dagens lys i Havneby

Tom Maas har længe savnet flere arrangementer i Havneby. Derfor har han nu fået stablet foreningen Havneby Handel på benene. Foto: Tobias Heegaard

Havneby: Butikker og restauranter i Havneby er gået sammen i den nye forening under navnet Havneby Handel. Her vil de forsøge at lave flere aktiviteter til glæde for fastboere og turister i byen.

Initiativtager og formand for den nye forening er, Tom Maas, der er indehaver af Rømø Cykler og Legetøj. Han har længe tænkt, at der sker for lidt i Havneby. Derudover har han savnet opbakning fra Detailforum i Tønder.

- De har for meget fokus på fastlandet. Der bør være mere fokus på Rømø og Havneby. Der har været forslag til mange forskellige aktiviteter, men det hele er på fastlandet. Det er en skam, siger Tom Maas.

I Tønder Handelsstandsforening hilser formand, Anders Jacobsen, der også er medlem af Detailforum, den nye handelsforening velkommen.

Han stiller sig dog undrende overfor kritikken af Detailforum.

- Vi har jævnligt møder i Detailforum, hvor centerbyerne bliver hørt. Her står det alle frit for at melde sig under fanerne og henvende sig til os, fortæller Anders Jacobsen.

- Men jeg har aldrig hørt noget fra Havneby. Vi har heller ikke modtaget en invitation til at være med vil den stiftende generalforsamling af den nye forening, hvor vi kunne høre om den kritik, de kommer med, siger han videre.

Den nye bestyrelse i Havneby Handel består udover Tom Maas af Christian Gerken, der er brugsuddeler i Dagli'Brugsen, Sven-Erik Ravn, der ejer HBC Rømø og Kirsten Hahn Atzen, der ejer Stenhuset.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce