Annonce
Karsten Nielsen er den nye kok på Abild Kro og Hotel. Lige nu er han alene i køkkenet, men ønsket er, at kroen får flere ansatte, som kan være med til at skabe en god stemning for stedets gæster. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Digeposten

Ny kok: Det er mange timers arbejde, men det hele værd

Siden 1. september har Karsten Nielsen været ansat som kok på Abild Kro og Hotel. Som ene mand i køkkenet har han masser at se til. Men med den rigtige koordinering går det. Og som han selv siger, er det bare, lige indtil det hele er kommet på plads.
Annonce
  • Karsten Nielsen er den nye kok på Abild Kro og Hotel. Lige nu er han alene i køkkenet, men ønsket er, at kroen får flere ansatte, som kan være med til at skabe en god stemning for stedets gæster. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
  • Foto: Hans Chr. Gabelgaard

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce