Annonce
Digeposten

Ny multisal er snart klar: Det vil give byen et stort løft

Halinspektør Stig Warncke Andersen glæder sig til, at Toftlund Hallerne snart vil kunne byde på endnu flere muligheder. Foto: Michael Ehrhorn
I Toftlund Hallerne går man rundt med forventningens glæde i denne tid, for snart opgraderes stedet med en ny multisal.
Annonce

TOFTLUND: Hvis man har Toftlund Hallerne som sin daglige arbejdsplads, så er der stor sandsynlighed for, at der står et meget stort kryds i kalenderen ud for datoen 12. september 2020.

Her vil en ny multisal nemlig slutte sig til de øvrige faciliteter på stedet, og det er noget af en opgradering, der er i vente her.

Den nye multisal vil nemlig sikre, at langt flere dagligt kan gøre brug af Toftlund Hallerne.

- Vi oplever allerede stor efterspørgsel. Vi har i forvejen en af de haller med bedst belægning, da lokale skoler og foreningslivet bruger den. Det gør desværre også, at en del ikke kan finde ledige tider, og her kan en multisal være med til at løse nogle af problemerne, siger Stig Warncke Andersen, halinspektør i Toftlund Hallerne.

Annonce

Mange muligheder

Håndværkerne er stadig i gang med at lægge sidste hånd på arbejdet med den nye multisal.


Vi kunne dog også sagtens se nyere sportsgrene herinde - eksempelvis bordtennis eller måske karate.

Stig Warncke Andersen, halinspektør Toftlund Hallerne


Man kan dog sagtens ane de mange muligheder, de nye faciliteter vil skabe, og muligheder er der ifølge Stig Warncke Andersen mange af.

- Med sport kan vi stort set have alt undtagen badminton. Det er på grund af højden, at vi ikke kan det. Vi kunne dog også sagtens se nyere sportsgrene herinde - eksempelvis bordtennis eller måske karate, fortæller han.

Der vil komme masser af sport i de nye rammer, men der kommer også andre muligheder.

- Multisalen kan bruges til møder, mens vi også laver en seniordag den 19. september. Her er det planen, at seniorerne måske kan motiveres til at komme herind en gang i ugen, og så vil vi også få flere muligheder i forhold til dagplejer og børnehaver, lyder det fra halinspektøren.

Annonce

Godt signal

Ifølge Toftlund Hallerne er den nye multisal et stærkt signal at sende til byen om, at der sker noget.

Samtidig går det rigtig godt i spænd med Tønder Kommunes status som "Bevæg dig for livet"-kommune, og netop Tønder Kommune har også bidraget flot.

- Vi stod i en situation, hvor vi skulle finde 300 timer ekstra. Her var valget, at vi enten skulle afvise nogle brugere eller have en ny multisal. Kommunen kunne heldigvis se det gode i ideen, og de betalte derfor 80 procent, mens vi selv skulle betale de sidste 20 procent af udgifterne, fortæller Stig Warncke Andersen.

Tilbage er nu kun ventetiden frem mod indvielsen 12. september.

- Vi glæder os helt vildt. Vores formand er allerede nu nede og kigge hver dag, for vi glæder os så meget. Det her vil give helt andre muligheder, slutter halinspektøren.

I den nye sal skal der være vinduer i siderne, mens der bagerst er et rum, der kan stå redskaber i. Den nye multisal er en tidligere keglebane. Foto: Michael Ehrhorn
Annonce
Annonce
Digeposten

Nu skal der pustes mere liv i Visby

Annonce
Annonce
Digeposten

i30 til under 200.000 kroner

Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Klumme: Prøv det nu af

Digeposten

Kaffe, kage, Sol og Strand i Ballum

Digeposten

Alzheimerforeningen mangler indsamlere

Annonce