Annonce
Digeposten

Gymnastikforening tager revanche: Ny sæson med noget for alle

Gymnastikopvisninger har der ikke været mange af i 2020, men i den kommende sæson starter flere hold op med håb om bedre tider. Arkivfoto: Kasper Riggelsen.
Annonce

SKÆRBÆK: Den seneste sæson blev afbrudt noget brat. Nu er Skærbæk Gymnastikforening dog klar til at tage revanche, når den nye sæson begynder. Her er programmet nu klar, og der venter masser af hold med instruktører, der glæder sig til at byde velkommen.

I Skærbæk kommer der til at være tilbud til alle aldre. Blandt andet har man et tumlehold for børn mellem et og tre år, hvor sanser og motorik kan trænes i selskab med forældre eller måske bedsteforældrene.

Mellem tre og fem år bliver forældrene hos "Krudtuglerne" pænt bedt om at vente i omklædningen eller derhjemme, og her skal der både leges og udføres sjov gymnastik.

Udover de små vil Skærbæk Gymnastikforening have hold til alle aldre - også for de voksne. For sidstnævnte kan man hygge sig med et voksenhold om lørdagen, mens der også er "Æ' Herrehold" med styrketræning, cirkeltræning og crossfit.

Der er mulighed for en gratis prøvetræning i uge 37.

Annonce
Annonce
Digeposten

Nu skal der pustes mere liv i Visby

Annonce
Annonce
Digeposten

i30 til under 200.000 kroner

Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Klumme: Prøv det nu af

Digeposten

Kaffe, kage, Sol og Strand i Ballum

Digeposten

Alzheimerforeningen mangler indsamlere

Annonce