Annonce
Digeposten

Nye cykler for 250.000

Formand Leander Feldskou Tychsen har taget plads på instruktørcyklen, omgivet af resten af bestyrelsen, bestående af Peter Hansen, Lars Bundgaard, og Mikael Gerlach

Skærbæk Spinning fejrede tirsdag indvielse af det nye spinninglokale og de mener selv at der er områdets sejeste...

Annonce

Skærbæk: For 4 år siden mødtes "Æ spinninghold" som et lukket hold, med fokus på det sociale, samtidig med motion og garanti for sved på panden. Bag holdet står blandt andet Leander Feldskou Tychsen og Michael Abild-Jensen. Siden er holdet vokset til en forening, der blev stiftet sidste efterår.

Foreningen har 2 herrehold, som begge kører tirsdag og torsdag og et damehold, der kører onsdag og lørdag, og derudover arbejder foreningen på at sætte gang i et formiddagshold samt eventuelt et ungdomshold.

Foreningen har i øjeblikket ca. 50 medlemmer og tirsdag kunne foreningen byde velkommen til indvielse af et helt nyt spinninglokale i Skærbækcentret.

Receptionen tirsdag var velbesøgt. Godt 30-40 mennesker kiggede forbi og lykønskede bestyrelsen og tilså de nye spinningcykler. Foto; Karin Lorenzen
Annonce

Drøm til 250.000

- Vi startede sidste år en indsamling, for at købe nye cykler. Det er en stor drøm der nu er gået i opfyldelse, fortæller Leander Feldskou Tychsen og han understreger at foreningens bestyrelse er meget beærede over at have opnået så stor støtte, at de på kun et år har kunnet samle penge nok ind til at få drømmen ført ud i livet.

Der er købt 15 nye cykler, til en pris på ca. 15.000 + udstyr og istandsættelse af lokalet, så i alt har Skærbæk Spinning afsluttet et projekt til ca. 250.000 kr.

Foreningen har fået støtte fra fire fonde, Sydbank fonden, SE vækstpulje, Toosbuys Fond og Nordeafonden og fra en del lokale sponsorer. Resten kommer fra medlemskontingenter.

Annonce

Unikt Fællesskab

Foreningens formål er at udbrede kendskab til spinning og skabe lukkede hold, hvor sammenhold og holdånd er vigtigst. Deltagerne holder hinanden op på at komme afsted og på flere af foreningens hold er der skabt nye bekendtskaber. F.eks. er foreningen altid særdeles aktive ved stafet for livet, hvor de flere år i streg har været meget synlige.

- For mit personlige vedkommende, kan jeg sige at mange af dem jeg kender fra vores hold, er mennesker, som jeg med stor sandsynlighed aldrig havde mødt, hvis ikke vi kørte spinning sammen. Og der er sandsynligvis flere af dem, der aldrig havde sat sine fødder i et spinninglokale, hvis det ikke var for fællesskabet og kammeratskabet, og det er i mine øjne fantastisk, siger Leander Feldskou Tychsen, der også var glad den store opbakning ved tirsdagens indvielse af det nyindrettede spinninglokale.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Pas på de små

Digeposten

Krav om mundbind måske på vej

Digeposten

Her landede støtten

Annonce