Annonce
Digeposten

Nye tilbud: Turister og lokale skal vælge Skærbækcentret

Projektleder i Skærbækcentret, Mette Greve, glæder sig over, at det trods coronakrisen er lykkedes at skabe aktiviteter og glæde henover sommeren. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
Der har ikke været mange aktiviteter for børn i de seneste måneder, men det går man ikke ned på i Skærbækcentret i denne tid, hvor man vil være sommerferie-målet for sommergæster.
Annonce

Skærbæk: Sommeren 2020 bliver for de flestes vedkomne en omgang her i Danmark, men hvad skal man så egentlig lave?

Det spørgsmål er der med garanti mange - især børnefamilier - der stiller sig. Et af forslagene kunne være en tur i Skærbækcentret.

Her har man lavet en Kidz Club, der henover sommeren tilbyder aktiviteter i massevis for børnene.

- Idéen opstod, da vi godt kunne se, at vi på grund af corona ikke kunne tilbyde de samme aktiviteter og muligheder. Så arbejdede vi lidt med, hvordan vi kunne lave noget til gavn for turisterne og de lokale børn. Nu har vi så fået nogle søde mennesker, der er vant til børn, til at hjælpe os alle dage mellem klokken 10 og 14. Her er det muligt at være aktiv, mens man også kan tage den mere med ro, siger projektleder i Skærbækcentret, Mette Greve.

Annonce

Siger tak

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Skærbækcentret er et af de steder, der er blevet hårdt ramt under den pludselige corona-krise.


Her overholder vi reglerne, men det er samtidig muligt for børnene at komme ud og tænke på noget andet.

Mette Greve, projektleder i Skærbækcentret.


Alligevel betyder det meget for Skærbækcenteret og Mette Greve, at man nu satser på Kidz Club.

- Vi gør det for at sige tak for den opbakning, vi mærker, så vi kan give lidt igen. Samtidig handler det om, at vi skal forny os. Ellers vælger folk noget andet at lave, siger hun.

Og så har børnene også brug for at komme ud efter et par hårde måneder adskilt fra hinanden, påpeger Mette Greve:

- Det har jo været vores klare første prioritet at kunne glæde nogle børn. Her overholder vi reglerne, men det er samtidig muligt for børnene at komme ud og tænke på noget andet.

Annonce

Lidt for alle

I Kidz Club er der blandt andet udsigt til boldspil, naturbingo, ridning og en sjov glidebane.

Noget der skaber liv, men der skal også være plads til dem, der ikke er klar.

- Hvis man er utryg ved at være samlet, kan man også købe en aktivitetsæske hos os, som man kan tage med sig hjem. Vi vil også meget gerne favne dem, som ikke helt tør at mødes endnu, slutter Mette Greve.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Her landede støtten

Annonce