Annonce
Digeposten

Nye tiltag skal gøre tennis og badminton mere attraktiv

Mikael Petersen (tv.) og Allan Nielsen, er formænd for henholdsvis tennisforening og badmintonforeningen i Bredebro. De tager begge initiativer for at få flere til at interessere sig for sportsgrenene. Foto: Cecilie Spottog Petersen
Tennis- og badmintonforeningen i Bredebro drømmer om flere medlemmer, så der kan stables flere kampe på benene. De har allerede gjort meget for at være i topform til næste sæsonstart.
Annonce

Bredebro: Kom glad og prøv kræfter med tennis eller badminton. Sådan lyder opfordringen fra formændene for Bredebro tennis- og badmintonforening, Mikael Petersen og Allan Nielsen.

De går nemlig og drømmer om at få flere til at ville spille tennis og badminton. De lægger mange kræfter i af gøre det attraktivt at kaste sig ud i et spil.

De har blandt andet fået stablet et nyt klubhus for tennisklubben på benene, takket være midler fra blandt andet organisationerne DGI og DIF.

- Vi er i fuld gang med at få et overdækket klubhus, hvor medlemmerne kan hygge sig efter en kamp eller træning. Det bliver meget bedre end det halvtag, vi har nu, fortæller Mikael Petersen.

Det er ikke kun tennis, der nyder godt af fondsmidler og tilskud fra DGI.

- Vi har fået en ny boldmaskine.

Det er ikke den eneste nye tiltag inden for badminton i hallerne i Bredebro. I denne sæson har børn i alderen fire til otte år kunnet prøve kræfter med miniton. Det er kommet i stand gennem et samarbejde med Bredebro skole, som tager børnene med ned i hallen for at spille. Håbet er, at det kan være med til at hverve nye spillere.

- Vi har i øjeblikket fået tyve børn, der spiller. Så det er noget, vi gerne vil køre videre i næste sæson, siger Allan Nielsen.

Tennis- og badmintonforeningen har blandt andet fået ny boldmaskine, flere hold op at køre, og så får tennisklubben et nyt klubhus til næste sæson. Foto: Cecilie Spottog Petersen
Annonce

Fødekæde

Et andet håb er, at gøre sportsgrenene endnu mere attraktive, så klubberne kan skabe deres egen fødekæde, som Allan Nielsen kalder det.

- Vi skal helst præge de større børn, så de får lyst til at træne de mindre, så de også bliver en større del af foreningen. De små idrætsforeninger hænger ikke sammen, hvis det altid er de samme, der står for det. Vi bliver nødt til at forny engang imellem.

Men det er ikke kun i hallerne i Bredebro, at man håber på flere spillere. Både Mikael Petersen og Allen Nielsen kan se fordelene i, hvis alle klubberne rundt om i kommunen fik flere medlemmer.

- Det kunne være sjovt, hvis der var noget mere bredde, så man kan spille mere internt, siger Mikael Petersen.

I hallen i Bredebro har man fået minibadminton, hvor børn i alderen fire til otte år kan prøver kræfter med badminton. Foto: Allan Nielsen
Det skal være sjovt at spille badminton. Det formår træner Allan Nielsen at gøre med forskellige initiativer. Foto: Allan Nielsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Åben dag med masser af aktiviteter

Digeposten

Sommerkoncerterne er på plads

Annonce